KFUM i nasjonale serier

Det er ikke bare seniorlagene som får testet seg i nasjonale serier i 2023. Neste sesong skal vi spille i nasjonale serier også for G15 og G17.

KAMPARENAER
Kåffa har alltid spilt mest fotball i Oslo. Det kommer vi til å fortsette med. Nytt for 2023 er imidlertid at vi utvider våre kamparenaer med nasjonal serie for G15 (2008) og G17 (2006/2007). Med disse arenaene vil våre eldre ungdomsspillere få bryne seg mot de beste spillerne på kullet i hele landet. Nasjonale serier er for våre ivrigste og beste spillere.

G15, nasjonal serie, gir oss 18 kamper gjennom sesongen. På våren 2023 er vi i gruppe med FFK, Jerv, Mjøndalen, Sarpsborg 08 og Strømsgodset. På høsten spiller vi i en plasseringsgruppe.

G17, nasjonal serie, er et seriespill som vil gå fra sesong til sesong. Det er en toppdivisjon, og to 2. divisjoner med opprykk og nedrykk. Her spiller vi 18 kamper over sesongen. I 2023 møter vi Brann, Bryne, HamKam, Kongsvinger, Sandnes Ulf, Skeid, Sogndal og Åsane.

TRENERE
I 2022 har vi spilt tusenvis av kamper i barne-, ungdoms-, og seniorfotball med trygg og god ledelse fra frivillige trenere og klubbtrenere. Det er skapt fantastiske øyeblikk og opplevelser som våre unge spillere sitter igjen med. Vi har deltatt i alt fra regionale serier, varm mat i kiosken og speaker, til lokale divisjoner midt i uken uten flomlys og klare sidelinjer. Trenerne er helt avgjørende for å skape disse øyeblikkene. Noen trenere går nå videre opp og fram, andre takker for seg og flere nye kommer inn. Når alle klubbtrenerne er klare, vil vi gi dere alle en solid presentasjon av gjengen.

Nyt desember!

Mathias Solstad
Utviklingssjef ungdomsfotball gutter

For spørsmål om nasjonal serie kan du kontakte meg på epost/telefon [email protected] / 97757396

Annonse fra Obos-ligaen: