Kåffa-talenter på Norge-oppdrag

Tre tatt ut på landslag og én på NFFs talentleir.

Det gror godt både på gutte- og jentesiden i klubben, og selv om fotballsesongen er et stykke unna, har vi spillere som skal ut på oppdrag for Norge.

_P8A7071.jpeg
ALT FOR NORGE: Joachim i aksjon for a-laget i treningskamp i fjor vinter. Nå er han kalt inn til Norge-oppdrag igjen.
  • Joachim Prent-Eckbo er tatt ut i G17-troppen som skal spille firenasjonersturnering i Spania i februar. Unggutten, som kom til oss fra Nordstrand høsten 2022, er del av a-lagsstallen. Norge G17 skal møte Tsjekkia, Sverige og Polen i turneringen.
  • Selma Jordfald og Elle Ulstein er med i J17-troppen som skal spille to privatlandskamper mot Finland denne uka. Dette er en del av J17-lagets oppkjøring til ny EM-kvalifiseringsrunde som spilles i Norge i mars. Der møter de Sverige, Sveits og Wales. Målet for Norge - og KFUM-jentene - er EM-sluttspillet i mai. 
  • I tillegg til disse tre, som alle er født i 2007, er 2010-jenta Alexandra Bøhler-Hagen tatt ut til Equinor Talentleir i Sarpsborg senere denne måneden. Angrepsspilleren, som trives både som spiss og kant, er for tiden del av klubbens J15-gruppe. Alexandra kom til KFUM fra Røa før fjorårets sesong.

Vi ønsker Alexandra, Selma, Elle og Joachim lykke til! Det heies fra Ekeberg.

Annonse fra Eliteserien: