Kåffa-jenter testet seg mot Barcelona

Ikke hver dag KFUM-spillere får matche seg mot Barcelona. Med Mille som kaptein og Marie som målscorer vant 08-laget til NFF Oslo mot spanjolene.

Hele sju KFUM-jenter var med da NFF Oslo dro til Spania denne uka.

På selveste kvinnedagen fikk de prøve seg i kamp mot en av verdens beste utviklingsklubber i bransjen.

NFF Oslo med spillere fra kretsens toppgruppe spilte mot FC Barcelona sine spillere født i 2007 og 2008. På ærverdige Ciutat Esportiva Joan Gamper - og med en før kampen-peptalk fra Caroline Graham Hansen.

  • 07-laget gjorde en solid kamp, men tapte 3-1. Selma Jordfald var kaptein på laget der også Kåffa-jentene Elle Ulstein og Eline Bender spilte hele kampen. 
     
  • 08-laget imponerte og vant sin kamp 2-1, også der med KFUM-spillere som sentrale bidragsytere. Mille Helland Flø var kaptein og Marie Moen Preus en av målscorerne. 
     
  • Bianca Haullussy (2007) og Live Høvik Haukenes (2008) var dessverre forhindret fra å spille på grunn av skader.

- Det var veldig, veldig gøy. Vi møtte et lag som holdt svært høyt nivå, og til tider ble vi ganske rundspilt. Vi fikk imidlertid justert oss litt i andre omgang, og fungerer veldig godt sammen som lag og individuelt, sier Mille til Kåffa.no.

Allerede i ettermiddag venter en ny kamp, mot et annet spansk lag. Denne gangen med et samlet 07/08-lag fra NFF Oslo.

- Det er ingen tvil om at dette gir mye motivasjon. Det er kult å se hvordan vi ligger an i forhold til spillere fra et annet land, sier Mille.

Vi tipper jentene tar med seg bra med inspirasjon og godt med bekreftelser hjem igjen til Ekeberg! For oss som klubb er det fantastisk å se at "våre" jenter holder et nivå som matcher jenter som går sin fotballskole i Barcelona-systemet.

IMG_3443.jpg
Eline Bender sto i mål da NFF Oslo spilte mot Barcelona i Spania onsdag kveld.

 

Annonse fra Obos-ligaen: