Hummel er ny utstyrsleverandør

Fra 1. januar blir Hummel leverandør av klubbens sportutstyr.

Samarbeidsavtalen med Hummel strekker seg over tre sesonger, altså fra 1. januar 2023 og ut sesongen 2026. Avtalen ble lansert på klubbens høstsamling torsdag. Alle lag i klubben vil få tildelt nye drakter før seriestart i 2023.

Klubben har hatt et langt og godt samarbeid Adidas, men som kjent har de på grunn av interne forhold ikke kunnet levere drakt til klubben.

- Vi har derfor spilt med en drakt produsert i Kina som ikke har vær en direkte del av utstyrsavtalen. Tilgjengelighet på disse draktene har etter hvert blitt en stor administrativ utfordring for klubben, og vi så oss nødt til å se etter alternative løsninger hvor drakt er med i utstyrsavtalen. Samtidig takker vi Adidas for godt samarbeid i disse årene, sier daglig leder Thor Erik Stenberg.

Med andre ord er en egen KFUM-drakt med Hummel-logo en del av den nye avtalen.

- Endelig får vi en utstyrsleverandør som leverer kvalitetetsdrakter til oss. Dette er den desidert største utstyrsavtalen vi har signert i klubbens historie, noe som viser at AssistCo er motivert for et gjensidig godt samarbeid i årene som kommer. Vi gleder oss til å ta i bruk Hummel-utstyr fra neste år, fortsetter Stenberg.

AssistCo er selskapet som leverer Hummel-utstyr i Norge. Den nye avtalen er fortsatt et trepartssamarbeid mellom klubb, utstyrsleverandør og Torshov Sport, hvilket betyr at våre medlemmer få rabatt i Torshov Sports klubbshop ved kjøp av fotballsko o.l.

Salgs- og markedssjef i AssistCo, var også til stede på avtalelanseringen i Klubbstua. Etter å ha prøvd å få signert en avtale med KFUM-kameratene i flere år, er han fornøyd med å endelig ha landet en avtale.

- Dette er fantastisk. Vi har ønsket å knytte bånd med KFUM-kameratene lenge - en klubb som virkelig representerer hele fotballfamilien, og litt til. Vi har blitt ekstremt fascinert av klubben, og imponert over menneskene i den – med deres tilhørende verdier. Vi kan ikke vente med å komme i gang, og er allerede entusiastiske Kåffa-tilhengere, sier Mårdalen.

Ny utstyrsleverandør betyr en del praktiske omveltninger for klubbens lag og medlemmer. Klubben kommer tilbake med mer info vedr. dette.

Annonse fra Obos-ligaen: