Heder og ære!

Mange fortjener hyllesten, men her er klubbens prisvinnere i 2020.

AVSPARK 2021 er en serie av artikler som vi presenterer her på Kåffa.no i starten av det nye året. Vi skal se bakover med glede og framover med optimisme. Vi har mye å glede oss til...ta en titt på disse bragdene fra året som gikk.

Etter at Idrettsgallaen ga prisen for beste mannlige sportsprestasjon til Ekebergs egen golfsensasjon, tidligere KFUM-spiller Viktor Hovland, følger Kåffa opp med å vise heder og ære til flere, her oppe på Oslos tak, som i 2020 har fortjent det!

Årets lagleder
Få om noen legger ned så mange timer i planlegging, kvalitet, gjennomføring og tilstedeværelse som årets lagleder. Vi snakkker om ei dame med «orden i sysakene» som hver uke, så definitivt, er «på ballen» for ikke mindre enn 120 gutter. De fleste ville ha nok med en årgang, men årets lagleder bidrar sterkt inn i tó med smil, latter, korreksjon og glimt i øyet. 

Årets lagleder er: Anne Hallbing.

Årets unge leder
Denne unge mannen har virkelig vokst som leder det siste året. Han har tatt ansvar for gutter 2015 på strak arm, og imponerer i måten han veileder foreldre og leder barna på. «Alle» barna kjenner ham - og han har en helt unik evne til å skape kontakt. Du treffer han ofte i hallen, hvor han med et smil om munnen spør; «åssen har du det?» Vinneren av kategorien er en sann ledertype innad i det store og gode lederfellesskapet i klubben. Han var for første gang voksenleder på Lunde i år, og tok rollen med storm. Han er til i å stole på, tar ansvar og brenner for Kåffa. Han er involvert på mange områder i klubben; Akademiet, Lunde, barnefotball og Profetene.

Årets unge leder er: Peder Sørensen.

Årets trener
Årets trener brenner for Kåffa og for G2005. Han er blid, utadvendt og lidenskapelig engasjert. Gjennom sesongen 2020 har han som trener tatt store steg, både i ivaretakelse av sitt årskull, men også ved å se den store sammenhengen som klubb. Han kroner sesongen med å lede årgangen til kretsmesterskapsfinale mot Asker på Føyka Stadion, hvor samtlige spillere i troppen får spilletid i finalen. En ordentlig «Kåffa-trener», som vi håper blir med oss i mange år !

Årets trener er Aleksander Aurdahl

Årets lag
Årets lag har satt alle motstandere på sidelinjen i 2020. Vinner av 1.div, 3. plass i 2. div og 1. plass i 3.div. Dette sier noe om bredden og «trøkket» i gruppa. Toppet sesongen med kretsmesterskap og Obos Cup-seier. Gruppa har bestått av cirka 40 spillere i løpet av sesongen. Har scoret mer enn 300 mål selv i en amputert sesong. Står frem som en årgang til etterfølgelse – med både dugnadsbidrag, sosialarrangementer, lundetilhørighet, foreldreengasjement og et herlig trener- og lederteam. Har også startet sin egen instragramprofil: «kfum_j07_supergirls»

Årets lag er Jenter 2007

Her ser du videoen der prisvinnerne ble overrasket og hyllet!


Annonse fra Obos-ligaen: