- Har blitt utrolig glad i klubben

Eirik Flesjå Olsen har fått ny jobb, og har dermed sin siste arbeidsdag i klubben fredag 28. april.

Eirik kom til oss fra jobben som økonomileder i KRIK i 2021. Etter et drøyt halvannet år i stillingen som assisterende daglig leder har han nå fått jobb i konsulentbransjen.

- Det ble et litt kortere opphold enn jeg hadde sett for meg, men jeg har fått en spennende jobbmulighet som jeg veldig gjerne ville ta. Dermed ble det med et drøyt halvannet år – for denne gang, sier Eirik, før han forlenger:

- Jeg har sterke krefter rundt meg som forsøker å få meg til å flytte til området, så hvem vet, kanskje jeg ender opp i foreldregruppen når J2021 tasser inn her om noen få år, smiler han.

Halvannet år har likevel vært nok til å sette dype spor.

- Jeg har blitt utrolig glad i massevis av mennesker, og i selve klubben. Både ansatte og frivillige legger ned en enorm jobb, og jeg er spesielt imponert over alle de timene med frivillig innsats som ligger bak aktiviteten vår. Kåffa kommer definitivt til å være med meg som en klubb for livet, sier Eirik.

Daglig leder Thor-Erik Stenberg synes det er trist at Eirik forsvinner ut dørene, men er takknemlig for innsatsen han har lagt ned mens han har vært her.

- Med pappapermisjon inkludert ble nok oppholdet i Kåffa noe kortere enn hva vi begge hadde trodd og håpet på, men vi har full forståelse for at Eirik har lyst til å prøve en god mulighet når det dukket opp. Eirik er en dyktig og trivelig kar som vi har blitt veldig glade i, og som vil bli savnet av mange i klubben. Heldigvis er han selv tydelig på at han slett ikke er ferdig med Kåffa og vi ønsker han hjertelig velkommen tilbake i en eller annen rolle ved en senere anledning, sier Thor-Erik.

Han har vært klar over situasjonen en liten stund, og kan fortelle at man er i gang med å se seg om etter en ny person til stillingen.

- Eirik blir med oss i noen uker til. Det er vi veldig glade for, og vi har allerede startet arbeidet med å finne en erstatter til rollen som daglig leder for klubbdrift. Vi håper å ha en ny kandidat klar når vi setter i gang for fullt etter sommerferien, avslutter Thor-Erik.

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter