Gatelaget er i gang!

Historisk sus over Ekebergsletta i dag da Kåffas gatelag spilte sin aller første fotballkamp.

Det var en gjeng spente gatelagsspillere som dro på seg verdens fineste drakt i formiddag (de fleste for aller første gang!) Etter seks gode treningsuker var det endelig klart for match, da Asker gjestet KFUM Arena. Andre Muris disipler har vært en del av gatelagsfamilien i en årrekke og ble en meget god sparringspartner inn mot det som er høstens store mål; nasjonal turnering på Raufoss i slutten av november. 

Det er riktignok et hopp fra å kose seg med firkant og 4 mot 4 på trening til det å spille 7 mot 7 i kampmodus. Planen om å spille 6 x 10 minutters omganger virket såpass skremmende på trenerapparatet at man valgte å holde det hemmelig ovenfor spillergruppa.

Dagens tropp: 

Hallgeir, Tarek, Abdi, Trond, Kim, Christian, Baber og Adnan. 

Kåffas gatelag fikk raskt kjenne på nivået i det Asker går opp i 0-2 i første omgang, men derfra snur kampbildet. Vi tar mer og mer tak i kula, og spiller god og underholdende Kåffa-fotball. Publikum, 15 i tallet, både små og store, koste seg stort over spillet som ble servert - og går nærmest av hengslene da Baber blir historisk med Kåffas 1-2 scoring. Deretter noterer den ene etter den andre seg på scoringslista. Midtveis i 5. omgang står stillingen og vipper på 5-5 da prosjektansvarlig skjærer i gjennom og får dagens dommer til å avslutte en meget velspilt fotballkamp. Når felles lunsj i klubbstua er neste post på programmet er det lov å være en smule diplomatisk.

Lunsjen er en viktig bærebjelke i prosjektet! Det samler oss - uavhengig av hvordan kampen/treningen utartet seg eller hvordan dagen ellers har vært. Lunsjen gjør oss godt på mange vis! Takk til gjengen på kjøkkenet som leverte lunsj i særklasse. Den fikk raskt fikk bein å gå på.

Neste match er borte mot Moss 4. november, kl. 12.00. Supporterbuss settes selvsagt opp. Det er bare å ta kontakt med sjefsprofet Bosse.

Vi takker Asker for kampen og samværet og ønsker laget lykke til videre utover høsten! Vi sees på Raufoss.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: