Grasrotkurs for alle

KFUM med enorm oppslutning av frivillige trenere som ble kurset

KFUM avsluttet forrige helg delkurs 1 og 2 for våre frivillige trenere i klubben! Hele 38 deltakere deltok på kurshelgene. Det var en glede å se trenere for forskjellige årganger i diskusjoner og planlegging for at ungene våre skal føle på et optimalt fotballiv i Kåffa.

Første kursdag begynte lørdag, 9.mars med teori inne i Klubbstua med kursholder og trenerutvikler Steffen Andersen og veileder Marianne Sundsvalen som er avbildet under. 

Andre kursdag ble gjennomført påfølgende lørdag, 16.mars. Her må vi takke alle deltakere for velvilligheten med å gjennomføre inne i hallen, grunnet mildt sagt ufyselig vær. 

Begge dagene startet som tidligere nevnt opp med teori og planlegging. Deretter fulgte trenerne opp med praksisøkt med G2015 som stilte opp med en rekke spillere. Hvor de etterpå fikk en fortjent pause med mer planlegging og diskusjon, før praksisøkt nummer to ble gjennomført. Etter begge dager hadde trenerne evaluering sammen med sine veiledere, meddeltagere og kursholder Steffen. 

Steffen Andersen ble ansatt i januar. En del av helheten i hans jobb er nettopp å sikre at trenere i KFUM skal føle på den tryggheten med å veilede og trene barn. Grasrotkurset er den beste møteplassen for å gjøre dette, og noe klubben kommer til å fortsette med i tiden fremover.

Praksisøkt på dag 1

 

Tusen takk for alle som deltok. Det er utrolig morro å se gleden dere har ved å følge opp ungene i KFUM!

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter