God stemning på sletta!

Kåffaprofetene synger «Det er vi som eier Ekeberg, hurra, hurra!» En spasertur på Ekebergsletta i ettermiddag/kveld forsterket påstanden - for samme hvilken retning du vendte blikket kunne du se drakter i rødt, hvitt og blått. Mikroserie i den ene siden og seriespill på den andre. Én skulle nesten tro vi skrev uke 31, for aktiviteten på løkka ga oss i dag følelsen av vår egen Korona-regulerte Norway Cup.

Den største forskjellen var verken fraværet av tivoli eller G-sport teltet, heller ikke fraværet av de klassiske NW-cup lagene Pequeninos eller Mathare United, men den største forskjellen var banekvaliteten. For aldri før har sletta sett bedre ut enn hva den gjør denne høsten! Avlysningen av NW-cup er selvsagt hovedgrunnen, men æres den som æres skal; Bymiljøetaten har gjort en knalljobb! Den var i såpass stand at trener (G 12 år - gutter) Thomas Drevon, syntes det var litt synd å skulle spille på kunstgress, denne kvelden. 

Én som deriomot fikk bevege seg rundt på det strøkne gresset var Jens Hartz, som dømte kampen mellom KFUM-kameratene og Lambertseter (G 10 år). Han tok dommerkurs i klubbens regi for et par uker siden og dømte i dag sin andre offisielle kamp. Han kunne høste skryt og noen "lett tjente penger", som han selv beskrev det. En arbeider er verdt sin lønn står det i den store boka - og det gjelder så absolutt for unge lovende Hartz!

Det er gøy å se at fotballen ruller på Ekeberg - og den har sjeldent rullet jevnere!

Annonse fra Obos-ligaen: