Gledesrop og tårer

Første dag med sluttspillkamper

Masse gruppespillkamper og første dag med sluttspillkamper går mot slutten. Det har blitt mange gledesrop og selvfølgelig noen tårer etter tap. Begge deler hører med i Norway Cup. Kåffa-spillere har spilt flere kamper mot Skrim. Det ble seier for Gutter 2011. 2-0, der Viggo fikk satt inn siste avgjørende scoring etter en flott lagscoring. Jenter 2012 gikk på et forsmedelig tap 3-4, hvor ballen rullet på streken en rekke ganger og ballen traff tverrligger. Spennende kamper, hvor det var gode prestasjoner fra begge våre lag.

Jentene som spiller i J17-klassen spilte mot et meget godt Kolbotn lag i 1/16 delsfinale, og tapte 4-0. Laget har hatt en imponerende innsats under turneringen, og mest sannsynlig møtt de to beste lagene allerede.

Senere i dag vil det være flere spennende sluttspillkamper på Ekebergsletta med kamper for G19, J13 og G14. Det vil også være store muligheter for å se Kåffa-lag rundt på sletta som vi kan heie på! Følg med på https://norwaycup.cups.nu/2023,nb/result og Kåffa sine sosiale medier for oppdateringer!

Heia Kåffa!  

Annonse fra Obos-ligaen: