Spennende dager for gatelag!

Nasjonal turnering på Raufoss

Kåffa sitt gatelag er klare for å reise til Raufoss for nasjonal turnering mot 25 andre Gatelag, i fra Tromsø i nord til Start i sør, tirsdag 30.november til onsdag 1.desember.

Vi har hatt mange gode treninger siden treningskampen mot Strømsgodset 4.november. Intensiteten i øktene har blitt kneppet opp noen hakk og kjernen i gruppa har begynt å sette seg. På tur har vi med åtte spillere som har vært ivrige i hele høst, men siden det spilles 7erfotball og vi skal spille mange kamper over to dager er vi så heldige at vi har fått låne spillere fra Vålerenga sitt gatelag som gjør at vi har litt flere å spille på igjennom hele turneringen.

Nytt siden sist er at vi har fått to eminente frivillige som disker opp de herligste retter til oss på kjøkkenet, hver tirsdag og torsdag. Stor takk til Oddny og Wenche!

Vi i gatelaget vil benytte anledningen til å komme med en litt sein gratulasjon til damelaget med opprykk og ønske a-laget masse lykke til på lørdag! Dere gjør jobben på lørdag, så gjør vi jobben på tirsdag og onsdag, og sammen løfter vi alle Kåffa til nye høyder.

Etter dagens treningsøkt er det fullt fokus på restitusjon frem  til avreise Raufoss tirsdag morgen. Vi er en bra gjeng som reiser på tur, med stor tro på gode resultater både på og utenfor banen. Første kamp for vår del sparkes igang 14:30 mot Lillestrøm.

Følg oss gjerne live fra turneringen her: https://gatelagetnasjonalturnering.cups.nu/2021/result/team/31733639/matches

Annonse fra Obos-ligaen: