Gatelaget på tur!

Oppkjøringen til nasjonal turnering fortsatte i dag borte mot Strømsgodset...

To syvsetere forlot Ekeberg tidligere enn vanlig for å plukke opp spillerne. I dag var det dags for første bortekamp. Treningskamp mot Strømsgodset på solkledde Gulskogen. Med kaffekannene og frokosten pakket klokken 10 satte vi snuten mot Drammen i innleid minibuss for anledningen.

Strømsgodset møtte oss med åpne armer. Vi ble kjapt enige om å spille 4x12 min, og rammene for en god dag ble satt.

Strømsgodset - KFUM Kameratene Oslo 13 - 5

Kåffa stilte med følgende ni:
Terje (keeper), Abdi, Kim (C), Jan-Robert, Alexander, Adnan, Hallgeir, Trond, Taco (spillende trener).
Målskårere: Alexander (2), Kim (2), Taco

Kampen startet tungt for Kåffa sin del, da vi fikk kjenne på et heltent Godset som satte to kjappe mål før vi hadde fått organisert oss skikkelig. Etter å ha fått ned minibusspulsen noe fikk vi satt vårt preg på kampen med god Kåffa fotball. Kula ble trillet fort som gjorde at vi kom til flere gode sjanser. Med gode kombinasjoner fikk vi satt flere mål hvor kula gikk innom mer eller mindre hele laget.

Etter kampen ble det servert rykende fersk pizza og mineralvann. Tross tap var stemningen god mellom lagene. Vi vil benytte anledningen til å takke Strømsgodset for et strålende vertskap og kamp. Vi gleder oss til våre veier møtes igjen!

Treningskamp nummer to er tilbakelagt og vi føler oss mer og mer klare for høstens store mål, nasjonal turnering på Raufoss.

Vi trener fast tirsdag og torsdag 10:30. Oppmøte ved KFUM-hallen. Ta kontakt med trener Alexander (Taco) på 988 79 215

Annonse fra Obos-ligaen: