Gatelag-Alexsander klar for fast stilling

Med a-lags kaptein Robin Rasch som fotograf fikk vi endelig tak i Alexsander!

Gatelagene sparer samfunnet for nesten en halv milliard årlig. Statsminister Jonas Gahr Støre var i oktober innom for å ta en titt på omgivelsene rundt samfunnsprosjektet, hvor han også siterte paven med; "Av alle uviktige ting er fotball viktigst" Fotballen og idretten skaper definitivt felleskap og tilhørighet. 

Det er nettopp gjennom gatelaget i KFUM vi har vært så heldig å bli kjent med Alexsander Leesland. Alex har vært en del av gruppen siden oppstarten på høsten 2021, og vil fortsatt bidra i dette fantastiske laget. 

- Alexsander har vært en viktig brikke for alle rundt gatelaget. Han er en stabil spiller med godt oppmøte, men det viktigste er at han er en stabil støttespiller og medmenneske for alle i og rundt gatelaget. Han tar vare sine medspillere, drar folk med på sosiale sammenkomster og det har generelt skjedd veldig mye positivt rundt Alex siden vi ble kjent med han høsten 2021, sier ruskonsulent Hallgeir Malm Lillesveen.

Alexsander er ansatt i en 60 prosent stilling, og vil bidra med vaktmesteroppgaver rundt driftsjef Terje Andersen. KFUM er en voksende klubb, og det er dermed behov for flere hender i holde å holde anlegget våres i god stand. Vår nyansatt har allerede hatt oppgaver i klubben en god stund, hvor han har vært på arbeidsutprøving i et drøyt år.

- Jeg kjente virkelig på en stolthet, og jeg gleder meg stort til å være en fast del av arbeidsmiljøet her på Ekeberg. Jeg har følt meg velkommen fra dag en, og det er virkelig givende og gå på jobb. Klubben ettergår virkelig "en klubb for livet" når dette definitivt er min klubb nå, sier en smilende Alexsander.

- Det er jo nettopp dette å få menneskene på gatelaget våres ut i jobb, og føle på hva felleskapet kan gjøre. Ekstra gledelig er det at Alex kan gjøre dette hos oss. Alexsander har jeg ikke opplevd sagt nei til en forespørsel i min tid her. Han er pliktoppfyllende og du kan stole på han i arbeidshverdagen. Alex er en det er lett å bli glad i og en ansettelse vi har sett en stund på. Vi er utrolig glad for å ha han med på vårt voksende lag, sier daglig leder klubbdrift Kristoffer Hagen

Annonse fra Eliteserien: