hovedbilde

Fullt hus for Kåffas superjenter 2013

Søndag ettermiddag var det stinn brakke og stormende jubel i klubbstua, da 2013s kickstartet årets sesong.

Tradisjon tro samlet laget – nå med over 50 aktive spillere – og foreldrene seg for en brakstart på vårens seriespill. Superjentene har også skaffet seg en supersponsor i Kiwi Ryenstubben, som hadde sørget for at vi kunne dekke opp langbordene med kveldsmat i lange baner.

Etter servering av over hundre varme rundstykker med tilbehør, kom kveldens høydepunkt: Presentasjon av serielagene. Med stor entusiasme og en personlig touch introduserte hovedtrener Øyvind Brenne hver enkelt spiller og de dedikerte trenerne på scenen, hvor spillerne ble møtt med applaus og jubel fra de publikum. Kåffa Løvinne, Sebra, Krokodille, Tiger og Gepard er nå klare for å gjøre sletta farlig for motstanderne.

Og jammen dukket vi ikke opp i Viaplays Premier League-studio også:

Kick-offen for J2013 var mer enn bare en markering av starten på en ny sesong; det var en feiring av samhold, støtte og fellesskapets kraft. Med foreldre, trenere, og lokale sponsorer som samles rundt våre unge superstjerner, er det tydelig at jentefotballen i Kåffa ikke bare handler om sport. Som trener Brenne oppsummerer:

- Vi har en fantastisk fin spillergruppe her som virkelig koser seg med å spille fotball, og med alt sosialt rundt som kickoff er det ekstra morsomt å være med på laget. Takket være en entusiastisk og helt avgjørende foreldregruppe får vi til masse ekstra for jentene våre, og jeg håper og tror at mange kommer til å ha glede i fotballen i mange år fremover. Da Viaplay-gjengen slo til med ekstrasending om jentene, var det mange som gjorde store øyne. Kult gjort av Jonas, Pål André og Sigrid.

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter