Finaledrømmene lever

Fredagen i Norway Cup-uka er her, og seks Kåffa-lag kan fortsatt gå hele veien til finalen.

Etter flere dramatiske sluttspillskamper, med Kåffa-lag som tok seg videre både via straffesparkkonkurranse og overtidsscoringer, kan hele seks lag fortsatt drømme om å spille Norway Cup-finale.

Først ut fredag er J08, som i J14-klassen spiller kvartfinale mot Heming klokka 09.00. Dit har de kommet seg etter å ha passert Tromsø og nabo Oppsal i henholdsvis 1/16-delsfinale og 1/8-delsfinale. Kvartfinalen mot Heming spilles på bane 7.

Alle dagens Kåffa-kamper her!

J07 i J15-klassen har spilt seg til kvartfinale mot Ranheim. Deres mest dramatiske hinder på veien var 1/16-delsfinalen mot tyske Holstein Kiel. Til slutt måtte det straffer til for å skille lagene, og etter å ha ligget bakpå i straffesparkkonkurransen snudde det for Kåffa-jentene, som til slutt kunne juble for avansement. Fredag møter de Ranheim klokka 10.00 på bane 11.

De jevnaldrende guttene i G07 spiller også kvartfinale fredag, til samme tid. Der blir det internasjonal motstand når svenske Örgryte står på motsatt halvdel. Hittil i sluttspillet har 07-gutta fortært Kvaløya/Blåmann, Lyn og Fløy-Flekkerøy, mens det altså er svensk på menyen i kvarten. Kampen spilles på bane 28.

I B-sluttspillet i J13-klassen har 09-jentene spilt seg helt til semifinale. Om 07-guttene kan påberope seg internasjonal motstand, kan i hvert fall J09 det når de møter amerikanske Gjøa SC fra Brooklyn i USA. Det blir stort for jentene å måle krefter med amerikanerne, etter å ha brynet seg på norske lag både i gruppespillet og i de foregående sluttspillskampene. Kampen mot Gjøa spilles klokka 10 på bane 40. Vinner Kåffa denne semifinalen blir det finalespill på bane 26 klokka 15!

Våre to eldste guttelag - G06 og juniorlaget - spiller hver sin kvartfinale klokka 14.15, på baner som ligger rett ved siden av hverandre. G06 har tre ettmålseiere på rad i sluttspillet, og spesielt 1/16-delsfinalen mot Eid ble avgjort på dramatisk vis på overtid. Motstander i kvartfinalen fredag er Pors på bane 33. 

Juniorene spilte en meget god kamp mot Hallingdal i åttedelsfinalen torsdag, og tok seg videre med en solid 5-0-seier. I kvartfinalen venter Sandviken fra Bergen. Kampen spilles på bane 32.

For alle lag som spiller kvartfinale i A-sluttspillet vil en potensiell seier her bety semifinale senere fredag. Følg med på Norway Cups nettsider og Kåffas sosiale medie-kanaler for oppdateringer!

Utover dette er det et lass av Kåffa-spillere som spiller sine første Norway Cup-kamper i dag. Fra nå og ut dagen er det umulig å unngå å se et Kåffa-lag i aksjon om du befinner deg ved 5-mot-5- eller 3-mot-3-banene på sletta. Heia Kåffa!

Annonse fra Obos-ligaen: