Finaledrømmen lever fortsatt

Kvartfinaler i fire forskjellige klasser

Sluttspills fredagen inneholdt fire Kåffa-lag i kvartfinaler. Dette lå an til å bli en lang dag på sletta med mange jubelbrøl. Gutter født 2009 åpnet ballet med en tidlig ledelse og godt spiller mot byrival Oppsal. Denne ledelsen beholdt ungguttene våre helt til siste spark på ballen, hvor Oppsal utliknet. Få minutter ut i ekstraomgangene satte også Oppsal inn seiersmålet, som sendte våre gutter ned på bakken i skuffelse. Allikevel har dette vært en god turnering for våre gutter, hvor prestasjonene både i denne kampen og resten av turneringen har vært gode.

Jenter og gutter 2007 skulle prøve å revansjere 09’ guttene sitt tap, men led dessverre samme skjebne med ettmålstap. Henholdsvis 0-1 og 1-2 mot Heming og Røa. Her hadde begge Kåffa lagene sjanser til å både utlikne og ta ledelsen, men gode keeperprestasjoner hos motstanderlaget og andre faktorer gjorde at ballen ikke vippet over streken på Ekebergsletta.

Siste mulighet for de med rødt og hvitt hjertet var G19 laget våres som skulle møte Lørenskog.
Vi tok ledelsen etter en heroisk heading på en retur, så trodde mange på sidelinjen at det var deja vu fra Oppsal-kampen tidligere på dagen. 1-1 på dagens siste spark på ballen. Det ble målløst i ekstraomgangene denne gang. Straffesparkkonkurransen åpnet med bom for Lørenskog, og vi scoret på alle fem – akkurat like sikkert som Fort Knox! Jubelbrølene kunne endelig bryte løs. Semifinalen er mot Bremnes IL, kl.19.30 på sletta.

Vel møtt til kveldskamp, og hei frem våre eldste gutter i turneringen!

Heia Kåffa!

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter