Jubler over støttepasning fra Ferd

Pandemien har fått store ringvirkninger for hele samfunnet. Også for fotballen - og også for KFUM. Det merkes blant annet økonomisk. Da er det med stor takknemlighet vi mottar en økonomisk gave fra Ferd.

Som følge av koronaviruset som slo inn over Norge og resten av verden i mars, har idrettsnorge og fotballen hatt utfordrende tider. Kåffa har også fått føle på dette. Ansatte har blitt permittert, fellesaktivitet er satt på pause og inntektskilder er strupet.

Da er det nesten ikke til å tro at klubben får en telefon fra en av av de ansatte i Ferd AS, med beskjeden om at de vil slå en økonomisk støttepasning til Ekeberg for å legge til rette for videre aktivitet.

Hverdagen har vært annerledes en stund, og er det fortsatt. Vi vet det har vært krevende for mange. Mange har savnet KFUM-familien - og leken med lærkula.

I Kåffa har vi gjennomført oppfølgingstiltak av de enkelt årskullene gjennom telefon, sosiale medier eller videokanaler med treningstips og inspirasjon til trening. Dette gjøres av både ansatte og frivillige i den store Kåffa-flokken.

Gaven fra Ferd har gitt oss muligheter til å legge til rette for aktivitet der den enkelte er, i tillegg til å kunne jobbe aktivt med planlegging og tilrettelegging av oppstarten av fotballsesongen når den endelig kan sparkes i gang for alvor. Aldri har vi vel gledet oss så mye til sesongstart!

Tusen takk til Ferd AS, med Johan Andresen i spissen, som har lagt til rette for en støtteordning for idrettsforeninger i Oslo som vi var så heldige å være en del av.

For oss er det gull verdt - og vi lover at gaven skal "pakkes opp" til glede for små og store KFUM-kamerater.

Annonse fra Obos-ligaen: