Endelig Young Yes

Deilig å kunne åpne dørene igjen!

Treningens snakkis blant J2009 på Akademiet forrige fredag var kveldens store begivenhet, Young Yes. At de var gått glipp av et helt år med Young Yes-kvelder var sørgelige greier og at småsøsken født i 2011 nå kunne delta var enda merkeligere. Det viste seg at det var flere enn J2009 som hadde tenkt seg å ta turen til den første Young Yes-kvelden siden 28 februar 2020. Ved syv-tiden myldret det av unge utenfor hallen. Ingvild T. Alnæs og de andre lederne var klare for å ta dem imot.

«Det var veldig gøy å komme i gang og utrolig gøy at så mange barn hadde lyst til å tilbringe fredagskvelden sin med oss. Jeg tror barna også har savnet å kunne gjøre noe hyggelig sammen, og det er Young Yes en fin arena for. En vellykket kveld med 103 barn og 10 utrolig flinke ledere», sier Ingvild.

Young Yes er klubbkvelder for årgangene født i 2011-2009, der målet er å by på Lunde-stemning året rundt. I likhet med Lundeleire ønsker vi å skape et godt fellesskap for våre unge fotballspillere også utenfor banen. Ved å samle dem på tvers av årganger til møte, aktivitet og underholdning med et lederskap av unge, egne Kåffa-ledere fra 06-årgangen og oppover, ønsker vi å gjøre Young-Yes kvelden til den beste fredagskvelden i måneden. Basert på lydnivået under «Oh Ahlele», aktivitetsnivået i hallen og gleden blant deltakerne, har vi trua på at også neste Young Yes-kveld blir en høydare!      22. oktober åpner dørene på ny og vi ønsker alle hjertelig velkommen!

Annonse fra Obos-ligaen: