Elle og Selma på NFF's talentleir

- Tar med oss masse motivasjon, inspirasjon og læring hjem til Kåffa.

I dag avsluttet Norges Fotballforbund sin Equinor talentleir i Porsgrunn. Blant de omtrent 50 spillerne i jenter 07-troppen var to spillere fra KFUMs 07-årgang: Selma Jordfald og Elle Ulstein.

De tar med seg hjem igjen gode bekreftelser og mye inspirasjon fra dagene med samling.

- Vi har fått utviklet oss sammen med mange gode spillere og trenere, og fått følt litt på hvordan det er å være på samling. I tillegg har vi blitt godt kjent med spillere fra hele landet! Jeg tror dette vil være en stor inspirasjon for både meg og andre jenter i klubben for å jobbe enda hardere og målrettet fremover, sier Elle.

- Det å bli kjent med spillere fra hele landet har vært veldig gøy. Jeg tar med meg hjem igjen masse motivasjon, inspirasjon og læring. Og så håper jeg at vi kan ta med oss noe av det vi har lært tilbake til det gode laget vi spiller på i KFUM, sier Selma.

På dagens interne kamper i Porsgrunn scoret Elle ett mål, mens Selma spilte solid som midtstopper.

Tilbake etter skade
Både Elle og Selma er to jenter som over tid har lagt ned stor egeninnsats for å utvikle seg som fotballspillere.

- De er nysgjerrige, dedikerte og lærevillige. Samtidig har de vært del av en stor jentegjeng i KFUM som preges av stor treningslyst og mye fotballglede der det er mange gode fotballspillere, sier 07-trener Halvor H. Byfuglien.

Elle ble satt på sidelinja med en skade på sensommeren i fjor, og var ikke i spill før tidlig i vår. På kort tid har hun fått muligheter på kretslag, kretsens toppgruppe og nå på NFFs talentleir i Porsgrunn.

- Innsatsen Elle la ned i skadeperioden var utrolig imponerende og bør være en stor inspirasjon for alle som blir satt ut av skader. Med tålmodig trening har hun kommet sterkt tilbake, og det var derfor ekstra gledelig at hun fikk denne muligheten sammen med Selma, sier Halvor.

Setter oss på kartet
Gro Majormoen, som er koordinator for jenteungdomsfotballen i klubben, er klar på at dette er en ny bekreftelse på at KFUM har etablert seg som en jenteklubb. Med jenter i årgangene over som er aktuelle for landslag, og med spillere i yngre årganger som også kommer til å få tilsvarende muligheter.

- Jeg tror KFUM som klubb er i ferd med å sette seg på kartet også som en jenteklubb. Dette understrekes ved at vi har spillere som tas ut til denne type tiltak. Samtidig håper og tror jeg at dette er en inspirasjon for de mange ivrige jentene vi har i KFUM om dagen, sier Gro.

IMG_7897.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: