Da jentene fylte klubbstua

Akademiets pre-match kos ble en klubbkveld for både store og små

Fredagen Akademiet arrangerte Prematchkos før damelagskamp ble et nærere møte med damelagsspillerne enn forventet for Kåffajentene. Det var duket for prematch-kos før damelagskamp, men da Oppsal ikke hadde mulighet til å stille lag, ble kampen avlyst.

I stedet for å se damelagsspillerne ute på banen, ble det heller lagt til rette for at spillerne kunne komme inn til jentene og møte dem i klubbstua. Dette var stas for både Kåffajentene og spillerne på damelaget.

Med varm kakao i glassene var det et fint skue utover klubbstua. Ca 90 jenter var samlet totalt. Mange potensielle damelagsspillere i fremtiden var representert fra ulike årganger.

Damelagsspillerne fikk et møte med bredden på jentesida i klubben, mens jentene fikk en introduksjon av hver spiller, samt støtteapparat. De ble også litt bedre kjent med spillerne gjennom en fleip eller fakta-konkurranse og et målshow fra tidligere seriekamper ledet av hovedtrener Simen Føyen. Da fikk jentene se eksempler på fin Kåffa-fotball som damelaget har stått for denne sesongen.

Damelaget hadde en trening i regnet som ventet utover kvelden, mens de fremmøtte jentene fikk servert pølser og saft i klubbstua som avslutning på en veldig fin kveld der unge og eldre Kåffajenter fikk mulighet til å kjenne tilhørighet til en klubb for livet. Kåffajente hei!   

 

DSC_2779.JPG

 

DSC_2775.JPG

 

DSC_2860.JPG

 

Annonse fra Obos-ligaen: