2015-årgangen sparkes i gang med Kåffa-rebus på Ekebergsletta!

Lørdag 6.juni inviterer vi jenter og gutter i 2015-årgangen til Kåffa-rebus.

2015-årgangen sparkes i gang med Kåffa-rebus på Ekebergsletta!
Lørdag 6.juni inviterer vi jenter og gutter i 2015-årgangen til Kåffa-rebus. Det blir kanskje en litt annerledes oppstart enn mange hadde sett for seg, men vi tror denne dagen kan bli en pangstart på Kåffa-karrieren for 2015-årgangen! Målet er at barn og foreldre blir bedre kjent med klubben, fotballen og hverandre før sommeren 😊

Vi har valgt å gjøre det på denne måten for å ivareta smittevernreglene mtp. gruppestørrelse, avstand osv. Vi starter opp med vanlige ukentlige fotballtreninger for 2015-årgangen til høsten – forutsatt at ting utvikler seg som forventet.

Litt om opplegget
Opplegget varer fra 10.30-12.30. Oppmøte skjer på 7-er banen (kunstgress) ved KFUM-hallen. Unge ledere fra klubben vil lede aktivitetene. Barna (og foreldre) blir delt inn i lag når dere kommer. Hvert lag får en leder (ung leder fra klubben), som skal lede laget igjennom Kåffa-rebusen. Det blir ulike aktiviteter underveis, hvor barna blant annet skal lære å score mål og hvordan man spiller kamp 😊 Barna må ha på seg treningstøy til å være ute. Man trenger ikke ha på fotballsko og leggskinn, men fint at de har på joggesko til aktivitetene. 

Påmelding til Kåffa-rebus
Påmelding til Kåffa-rebus gjøres via denne linken:
https://kfum.weborg.no/event/10


Praktisk info om oppstart med ukentlige fotballtreninger til høsten:
Dag: Tirsdager (Første økt er tirsdag 18.august – forutsatt at ting utvikler seg som forventet)
Sted: Gresset (på nedsiden av hyttene på Ekeberg). Møt opp utenfor KFUM-hallen, så blir dere veiledet derfra.
Tidspunkt: Kl.1700-1800
Utstyr: Treningstøy, kunstgress-/fotballsko, leggskinn og drikkeflaske.

*Flere har meldt seg på oppstartsmånedene i barnefotballen. Dere vil motta en mail fra klubben. Meld dere på via linkene under hvis dere ikke er påmeldt oppstartsmånedene.

Påmelding jenterTrykk her!
Påmelding gutter: Trykk her!


Innmelding i klubben
Hvis dere ønsker å sikre plass på 2015-årgangen, kan dere melde dere inn i klubben via denne linken:
https://kfum.weborg.no/register

Det er 80 plasser på hver årgang (gutter og jenter). Det går fint å teste ut «Kåffa-rebus» og noen treninger til høsten før man melder seg inn. Men det er førstemann til mølla på årgangene. Av erfaring pleier det å fylle seg opp etter 2-3 måneder på guttesiden.

Vi gleder oss veldig til å bli kjent med dere på 2015-årgangen! Vi tror dette blir en dag. Selv om kanskje oppstarten ble litt annerledes enn man så for seg, tror vi dette blir en dag vi vil huske lenge 😊

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til KFUM!
 

Annonse fra Obos-ligaen: