- Viser styrke i hodet

Etter en svak første omgang, var trener Isnes glad for hva han så etter pause mot Grorud.

KFUM sto igjen med ett poeng etter drøye 90 minutters fotballspill i Groruddalen i går ettermiddag. Trener Jørgen Isnes sto også igjen med noen spørsmål rundt hva som egentlig skjedde i åpningsomgangen i årets tredje bortekamp.

En omgang der spillerne leverte langt under pari – og langt unna det Isnes mener er lagets «vante nivå».

- Vi må bare beklage den første omgangen vi presterte mot Grorud. Det var mye som ikke stemte. Ting balla på seg. Veldig mye slurv, dårlige valg med ball og ikke gode i posisjoneringsspillet vårt. Når vi da i tillegg har lite trusler i form av startinger og gjennombruddshissighet, så blir det Grorud sin omgang, sier KFUM-treneren.

Tok ledelsen
Grorud skapte imidlertid ikke all verden. KFUM tok en noe heldig ledelse da Aron var sist på et hjørnespark som etter litt klabb og babb havnet i nettet.

Akkurat det var et godt svar på treningsuka, fordi nettopp dødballer hadde vært et særlig fokus inn mot machen.

Grorud snudde 0-1 til 2-1 i siste del av den første omgangen. Først etter det som av KFUM-øyne kan ses på som en billig straffe, og så etter at hjemmelaget straffet oss på et brudd.

Pausepraten handlet kort fortalt å utfordre hverandre til å snu dette i andre omgang.

- Vi gjorde noen justeringer offensivt, deriblant et større balltempo og tettere avstander i posisjoneringsspillet vårt. Og i 2.omgang snur vi en dårlig omgang, til en ganske solid omgang, sier Isnes.

Igjen kom det et KFUM-mål på dødball. Og igjen ved at en stopper er den som krangler inn ballen. Taaje sist på denne.

Flere mål ble det ikke, men både David og Remi har gode muligheter for å sette årets første. Ett poeng kunne ha vært tre, men med én omgang til hvert av lagene var det ok med poengdeling.

Varierer en del
I tillegg til poenget er Isnes glad for at han fikk se en annen gjeng i rødt og hvitt i den andre omgangen.

- Jeg er glad for at vi viser karakterstyrke og snur en sånn dårlig omgang, til en ganske god omgang. Det viser at disse gutta kan være sterke oppe i hodet sitt også. Allikevel må vi prøve å stabilisere prestasjonene våre. Det varierer fortsatt en del.

Ellers på plussiden – to veteraner fikk sine første minutter for året – og viser at de vil bli viktige bidragsytere også i år.

- Det var veldig fint å få i gang Robin og Hammer i denne kampen, når vi vet hva som kommer fremover. Da har vi snart hatt alle i sving. Vi som holder på med dette, elsker at kampene kommer tett, og det gjør det virkelig i juni/juli.

Neste utfordring: Et Ranheim-lag som tapte stort hjemme mot Sogndal i går. Kampen spilles på Intility fredag 18. juni – og med håp om at det åpner for mer publikum.

- Nå møter vi garantert et revansjesugent Ranheim-lag. Det blir meget tøft. Vi håper at det åpnes for mer publikum, og fremover trenger vi støtte fra hele KFUM, sier Isnes.

Se bilder fra kampen. Alle foto: Guttorm Lende


 

Annonse fra Obos-ligaen: