- Vil spille på øverste nivå med Kåffa

Tofotsback Keivan har servert til ni scoringer denne sesongen. Nå har han fått servert en ny KFUM-kontrakt i retur, - og har bundet seg til klubben ut 2023.

Keivan Ghaedamini signerte sin første KFUM-kontrakt for litt over et år siden. Da kom han fra Skeid. Nylig signerte han en ny avtale med Kåffa som binder han til klubben ut 2023.

- Jeg valgte å forlenge fordi jeg trives veldig godt, har trua på prosjektet her og måten vi spiller på passer meg bra, sier 25-åringen.

Han fikk en litt trå start på sesongen, med mer benk enn back. Etter hvert har han slått knallhard tilbake – fra begge sider og med begge bein.

Backen er nemlig noe så sjelden som en tofotsspiller som like gjerne slår innoverskrudd fra begge cornerflagg. Utover i sesongen har han vist servitøregenskaper av ypperste klasse – med hele ni målgivende.

- Jeg føler jeg har tatt steg på mine utviklingsmål jeg satte før sesongen med trenerteamet, men det er bare å forsterke det til neste sesong, sier Keivan.

keivan.jpg
FORNØYD DUO: Isnes er glad for at Keivan er med ut 2023.

Trener Jørgen Isnes er strålende fornøyd med å ha Keivan som back in business de to neste årene.

- Keivan trener hele tiden. Han er lite skadet og makser på treningene hele tiden. Da blir det lettere å få en så god utvikling som det Keivan har fått. Han legger ned uttallige løp langs siden, og har en enorm kapasitet. Nå har vi også mange målpoeng fra backposisjon, noe tallene i år viser, sier Isnes som også skryter av typen Keivan:

- Han er en ydmyk og hardtarbeidende spiller som nå fortjent får fornyet kontrakt. 

Og Keivan er overbevist om at det er mer i vente – både fra han og laget:

- Jeg har selvfølgelig et ønske om å se hvor langt jeg kan nå, men jeg tar det som det kommer. Det beste hadde vært å spille på øverste nivå med Kåffa!

Og han ser ikke bort fra at det kan skje allerede i 2022:

- Jeg tror vi har veldig gode sjanser til å klare å ta en kvalikplass. Etter en tøff start etter forrige landslagspause med fire strake tap har vi klart å spille vårt spill igjen som har resultert i to seire i de to siste kampene. Hele troppen virker energiske etter pausen, og vi er klare for å kjempe om 6 poeng, sier Keivan.

Halvparten av disse poengene kan innkasseres borte mot Sandnes Ulf lørdag kl. 15.00.

20210507-TB-763.jpg
DØDBALLEKSPERT: Keivans føtter har vært gull verdt for KFUM denne sesongen. Foto: nyebilder.no

 

Annonse fra Obos-ligaen: