- Vil bygge på det vi presterte mot Ull/Kisa

Isnes om lørdagens kamp mot Fredrikstad.

Lørdag formiddag møtes KFUM og Fredrikstad til treningskamp på KFUM Arena. De rød-hvite har hatt en bra uke med mye god trening og er klare for å ta imot østfoldingene.

Utvikling
- Vi ønsker å bygge på det vi presterte mot Ull/Kisa. Jeg ser vi er nødt til å utvikle deler av spillet. I kampen mot Ull/Kisa har vi en del ball, og så ønsker jeg at vi skal bli mer giftige når vi har ballen. Både når motstanderen er i ubalanse, men også når vi har etablert angrep. Så det har vi jobbet en del med denne uken. Jeg synes vi var ålreite i presspill og gjenvinning i store deler av kampen. Vi må også bli mer giftige når vi har ballen selv, forteller hovedtrener Jørgen Isnes.

Han forteller videre at de har hatt som fokus denne uken på trening å angripe og skape overtallsituasjoner på sidene når de møter lag som blir trange på midtbanen.

- Vi har også sett på muligheter for innlegg og innløp. Det er en fase vi er nødt til å bli enda bedre på, også jamfør med i fjor, sier Isnes.

FFK spiller nå på et nivå under KFUM, PostNord-ligaen. Isnes forteller at han likevel ser på Fredrikstad som et OBOS-liga-lag.

- Det har jeg gjort de siste årene, og det gjør jeg også når vi møter dem på lørdag. De har en spillerstall som helt klart hører hjemme i OBOS-ligaen. Rammene deres tilsvarer også OBOS-ligaen, så det blir en like tøff kamp som mot Ull/Kisa.

Overganger
Lars Olden Larsen ble i går solgt til Mjøndalen, etter to sesonger i KFUM. Olden Larsen har vært en sentral spiller og har hatt en stor innvirkning på de gode prestasjonene laget har hatt til de siste årene. Spørsmålet nå er hvem som skal fylle skoene hans.

- Vi har ganske mange som kan fylle skoene til Lars. Hvis man ser på statistikken vår fra i fjor, ser man at det er ganske mange som kan spille i posisjonen som Lars spilte i. Selv om Lars var fast inventar i laget, så har vi spillere som kan gå inn og ta hans rolle. Vi jobber også litt på spillemarkedet i disse dager, så vi får se om det kommer inn noen nye, forteller Isnes.

Hovedstatens største lag, Vålerenga, står for tiden uten hovedtrener. Isnes sitt navn har blitt nevnt som en av kandidatene, men selv om jeg var på Valle  Hovin i dag er det KFUM som gjelder for 40-åringen. 

- Jeg så VIF i dag mot Ull/Kisa, men det var først og fremst for å se på de unge spillerne til Vålerenga. Så jeg er KFUM trener, jeg, slår Isnes fast.

Lørdagens kamp mot Fredrikstad spilles på KFUM Arena. Matchstart kl. 12.00.

Annonse fra Obos-ligaen: