- Vil bidra til at vi tar en kvalikplass

Marius Alm kjenner vi fra møter med Raufoss. Nå er den høyreiste stopperen klar for Kåffa.

KFUM gikk på en smell borte mot Raufoss sist helg. Nå er det neppe det som er grunnen til at trener Jørgen Isnes henter en Raufoss-veteran til Ekeberg, men det er i alle fall klart at KFUM-forsvaret styrkes med Marius Alm inn dørene i KFUM-hallen.

Etter å ha vært nesten sju år i gult og svart, spilte 23-åringen sin siste Raufoss-kamp i slutten av august i og med at kontrakten hans gikk ut.

På Raufoss stoppet han på 13 mål på 111 kamper. To av målene scoret han i snøkampen mot KFUM i siste serierunde i fjor, mål som ga Raufoss billett til eliteserie-kvalik og satte KFUM utenfor.

- Jeg har hatt en fantastisk tid i Raufoss, men nå hadde jeg lyst til å prøve noe nytt. Med KFUM får jeg prøve noe nytt, både miljømessig og med tanke på spillestil. Jeg har jo møtt KFUM ganske mange ganger etter hvert, og har latt meg imponere over spillestilen, sier Alm til Kåffa.no.

Allerede som 17-åring flyttet han fra Hadeland og for seg selv på Raufoss. Nå er han søken etter en hybel i Oslo (ta kontakt med [email protected] om du vet om noe som kan være aktuelt).

- Jeg kom som en gutt til Raufoss og dro som en ung herremann. Nå ønsker jeg å komme meg litt ut av komfortsonen igjen, og da ser jeg fram til å bli kjent med KFUM, sier Alm.

Den 194 cm høye midtstopperen har i første omgang signert en avtale ut 2021-sesongen. I dag har han sin andre trening på Ekeberg og allerede i morgen har han håp om å være i troppen i NM-kampen mot Kristiansund. 

Og Alm har planer om å gjøre opp for de to nevnte målene fra i fjor.

- Jeg bidro jo med at KFUM ikke fikk en kvalik i fjor, så i år får målet mitt være å bidra til at KFUM blir et av de lagene som tar en av kvalikplassene, sier Alm med et smil.

Jørgen Isnes er glad for å få Alm inn som forsvarsressurs. Ikke minst etter at Jakob Stubberud har tatt en pause fra fotballen, mens junior Aksel Potur er lånt ut til Moss.

- Alm er en leder med god OBOS-erfaring. Oppofrende i spillet og en meget sterk duellspiller. Han har vært helproff på Raufoss og vil ta med mye fra en god treningshverdag, samt at han er en vinnertype med en god mentalitet, sier Isnes.

Vi ønsker Marius velkommen til Kåffa og Ekeberg.

Marius Alm

  • Posisjon: Midtstopper

  • Høyde: 194 cm

  • Tidligere klubber: Raufoss, Gran, Moen Sportsklubb

  • Raufoss-karriere: 111 kamper / 13 mål

  • Aktuell: Signert avtale med KFUM ut 2021-sesongen

Annonse fra Obos-ligaen: