Viking-seier etter sen snuoperasjon

Det ble et surt tap etter at innbytterne Sander Svendsen og Harald Nilsen Tangen snudde kampen i løpet av de siste 10 minuttene. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

KFUM - Viking (1-0) 1-2

Etter en meget god start på kampen tok vi fortjent ledelsen etter en scoring av Petter "Nosa" Dahl. Han skar inn på sin høyrefot og dunket ballen knallhardt ned i det lengste hjørnet.

Dette skjedde kun 10 minutter etter at nevnte "Nosa" burde sendt oss i ledelsen. Alene med keeper Gunnarsson rundet han sisteskansen, men i det han skulle avslutte i det åpne buret mistet han balansen. Når han omsider fant balansen igjen var vinkelen blitt for skrå, og hans innleggsforsøk ble blokkert.

Så bra ut lenge

Ledelsen holdt til pause, og vel så det. Det så lenge solid ut, og gjestene slet med å komme seg til sjanser. Det betød at de tok større risiko, og etterlot seg stadig større rom. Det utnyttet "Obi" Okeke ved flere anledninger, men Vikings Stensness klarte utrolig nok å løpe opp lynvingen vår ved begge anledninger.

Så kom det et langskudd fra Sander Svendsen i en periode hvor bortelaget virket frustrerte. Ballen passerte en litt uheldig Emil Ødegaard som fikk en hanske på den og seilte i nettet bak vår keeper. Dermed sto det 1-1 etter 81 minutter.

Deretter skiftet momentumet til Vikings fordel, og de satt et trykk på vårt mål. Det ga resultater da Harald Nilsen Tangen stanget et innlegg fra Jost Urbancic i mål 4 minutter etter det første. Dermed var kampen snudd på kort tid, og vi satt igjen med et brutalt tap.

Dermed gikk en skuffet gjeng inn til KFUM-garderoben med 0 poeng etter det som lenge var en meget sterk prestasjon. Heldigvis kommer det nye muligheter igjen neste lørdag! Da reiser vi til Tromsø i jakten på nye bortepoeng.