- Vi viser nok en gang vinnermentalitet

Videre til 2. runde i cupen.

NORDSTRAND-KFUM 0-1 (0-0). Det ble som ventet en cupkamp der vi hadde mye ball, men til tross for et spillemessig overtak sleit Kåffa med å bryte ned et hardtarbeidende Nordstrand-lag.

Men til slutt endte det som i Sandnes i helga. Et overtidsmål sikret Kåffa-seier. Denne gangen ved Emmanuel som satte inn et hjørnespark fra Robin. Det tredje cornermålet på to kamper.

- Vi har full kontroll på Nordstrand i 80 min, men sliter med å skape nok. Vi har for lite trøkk fremover og er for utålmodige til å få de rommene vi er ute etter, oppsummerer Isnes.

Nærmest før vinnermålet var frisparket som Robin satte i krysstanga i andre omgang.

Mot slutten av kampen fikk Nordstrand et par kontringsmuligheter som kunne gitt uttelling til vertene. Den største sjansen tok Kåffa-keeper Simon Thomas seg av på en mesterlig måte.

- Vi viser nok en gang vinnermentalitet på slutten. Det tar vi med oss.
I dag gjør Simon det han skal, og så har den bakre fireren god kontroll stort sett gjennom hele kampen, sier Isnes og vil samtidig skryte av hjemmelaget:

- All honnør til Nordstrand. De vil slå gått fra seg i 3. divisjon.

Nå rettes fokuset fram mot neste utfordring. Jerv på hjemmebane i OBOS-ligaen.

- Vi kom for å ta oss til 2. runde. Og det gjorde vi. Nå er denne kampen historie, og vi retter fokuset fram mot Jerv-kampen, sier Isnes.

Han takker alle KFUM-kamerater som tok turen til Niffen for å skape god cupstemning, og håper å se mange på tribunen også søndag. Kampstart kl. 18.00 på KFUM Arena.