- Vi vil videre i cupen

Oppladningen har ikke vært optimal, men det er ingen unnskyldning når Kåffa skal sikre seg billett til et nytt cupeventyr våren 2023.

Cup er som kjent cup, men den norske cupen er likevel ikke helt til å kjenne igjen for tiden. For denne uka spilles 3. runde og så spilles resten av cuprundene, som i år, på våren.

KFUM-trener Isnes er ikke veldig begeistret for denne cupmodellen.

- Cupen har sterke tradisjoner hos alle som er glad i norsk ball. Nå legger man opp en cup hvor man nesten glemmer cupen, og kan ha forskjellige tropper i og med at det spilles midt mellom to sesonger, og til og med inn i neste sesong. Cupfinale for meg er at man skal fryse litt på fingertuppene og se litt frostrøyk fra både publikum og spillere sent oktober eller tidlig november, sier Isnes.

Men selv om Veien til Ullevaal tar lengre tid å forsere, er cup viktig for KFUM og Jørgen. De to siste gangene har vi hengt med helt til kvartfinalen.

- Cup er viktig med tanke på minner som kan skapes og rent økonomisk. Vi vil videre, ingen skal lure på det, sier Isnes.

Det ble som kjent en tung tur til Trøndelag tidligere i uka. Tapet mot et effektivt Ranheim-lag svei godt, og så måtte reisen hjem tas med buss fordi flyet ble innstilt.

- Bussturen var null stress. Gutta har fått slappet av og restituert. Ingen nye skader fra den kampen, men kanskje noen som må justeres litt på antall spilleminutter gjennom disse to kampene, sier Isnes.

Sogndal kommer på dobbeltbesøk på Ekebergsletta denne uka. Cupkamp torsdag - seriekamp søndag. Nå med Tore André Flo som trener.

- Sogndal har byttet trener og stil. De kommer i en annen tallkombinasjon og er et mer spillende lag enn tidligere. Det er mange spennende, unge spillere i Sogndal-laget, som innehar gode individuelle ferdigheter. Jeg venter meg to tøffe og jevne kamper i cup og serie. Vi trenger all den støtte vi kan få. Dere som er hjemme, har ingen unnskyldning. Kom på kamp i sommerværet, oppfordrer Isnes.

BILLETTER KJØPER DU HER

Annonse fra Obos-ligaen: