- Vi vil skape så god stemning som mulig

A-laget spiller hjemmekampene på Intility fram til juli. Så håper vi å komme hjem til Ekeberg igjen.

Med covid-19 er det mye som er usikkert, og ved inngangen til en ny sesong er det ikke alltid så godt å si når og hvordan ballen ruller framover.

Men - A-laget sikter seg inn mot seriestart borte mot Jerv 15. mai. Første hjemmekamp blir mot HamKam fire dager senere. På Intility Arena.

- Vi har gode minner fra Intility, og da er nå avklart at vi spiller her fram til juli. Deretter håper vi å komme oss tilbake til Ekeberg for trening og spill. Det er lagt planer for rehabilitering av Ekeberg 1 kunstgress (over veien for KFUM-hallen), og da satser vi på å spille resten av sesongens kamper der, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg.

Noe av det som er usikkert er hvordan det blir med publikum. 

- Antall tilskuere, eller om vi får ha publikum i det hele tatt er veldig uklart. I en del kommuner hadde man 600 på slutten av fjorårssesongen, mens Oslo holdt seg på 200. Personlig tror jeg vi starter uten publikum og at det blir en opptrapping hvor vi kanskje kan håpe på 600 etter sommeren og vanlig drift på tampen av sesongen og når vi håper å spille kvalik i november, sier Stenberg.

Han skulle selvsagt gjerne sett at vi kunne spille alle kampene på Ekeberg, men håper KFUM-supportere også finner seg godt til rette på det som er mest kjent som VIFs hjemmebane.

- Nå har vi vært en del på Intility allerede, så mange er vel kjent med fasilitetene der. Vi kommer med nærmere informasjon om parkering, serveringsmuligheter osv. når vi vet litt mer om vi får lov til å ha publikum i de første kampene. Vi har planer om å fylle opp alle de plasser vi kan ha, og skape så god stemning som mulig. Vi vet jo utmerket godt at Jørgen og hans tropper setter veldig stor pris på all støtten fra tribunen og at det er masse liv og lyd fra tribunen når de spiller. Vi er mange som savner den følelsen og det fellesskapet etter det året vi har bak oss, sier Stenberg.

Vi kommer om kort tid tilbake med informasjon om billetter og sesongkort.

0N7A9841
Jørgen og co. håper på nye jubelstunder på Intility og etter hvert bra med folk på tribunen igjen. Foto: Guttorm Lende


 

Annonse fra Obos-ligaen: