- Vi tør ikke nok

Vi har hørt det før, men det er utvilsomt noe i det: - Mål preger kamper.

Det var en skuffet trener Jørgen Isnes som samlet troppene i garderoben i KFUM-hallen omkring kl. 1900 i kveld. Etter å ha åpnet med tre strake hjemmeseire på KFUM Arena, måtte laget gå av eget gress i kveld for sjette gang på rad uten seier.

- Kampen ble nok et bevis på at mål preger kamper, slår en skuffet Isnes fast.

- Vi har full kontroll på kampen og skaper et par store sjanser, men setter de ikke. Deretter scorer de på dødball, og vi mister både litt tempo i det vi foretar oss og vi tør ikke nok.

Nytt cornermål
Etter hvil og pauseprat kom Kåffa ut med ny gnist, men så blir det den samme historien igjen. Strømmen scorer igjen med en heading fra Sellin på bakerste stolpe etter corner. Og igjen ramler KFUM sammen.

- I 2. omgang starter vi noe friskere igjen, men det blir fort borte når vi igjen slipper inn på dødball. Etter dette åpner vi opp for kontringene til Strømmen, og der skaper de noen sjanser og er giftige.

David Tavakoli setter inn 1-2 idet kampuret beveger seg utover i de 80 spilleminutter.

- Etter det evner vi ikke å sette oss opp i gode nok situasjoner på slutten til å få en utlikning, oppsummerer Isnes.

Og det trengs ikke timesvis i analyserommet for å finne ut av hva som ble matchavgjørende i kveld:

- Strømmen vinner denne kampen fordi vi er for svake på defensiv dødball. Det er helt utrolig at de kommer til så mange avslutninger etter dødball.

Blink neste
I eget spill med ball påpeker KFUM-treneren dessuten:

- Det går for smått med oss i store perioder, og det blir mye rart og halvveis utover i kampen.

Han legger ikke skjul på at følelsene var i sving i garderoben etter kampen.

- Noen var frustrerte, noen forbanna og noen fortvila, mens andre var fremoverrettet og ba alle restituere godt nå og se mot Blink allerede på fredag. Det skal vi selvfølgelig gjøre. Det er mange poeng å spille om fremover, men det er ting å forbedre og det må tas tak i på og under trening. Det skal jobbes godt og hardt fremover, for å få oss inn i en bedre poengstim enn nå, sier en offensiv Isnes.

LUDV7693
LUDV7775
LUDV7591

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter