- Vi skal synes og høres på Sletta

Ekeberg er stedet for fotballelskere denne uka. Midt under Norway Cup-festen inviterer vi til OBOS-kamp mellom KFUM og Åsane.

Midt i og under Norway Cup-festen kan vi invitere til en herlig duell i OBOS-ligaen mellom KFUM og Åsane.

To klubber med lange - og gode - tradisjoner i Norway Cup, men torsdag ettermiddag er det OBOS-ligapoeng det dreier seg om. 

Det er varslet at det møter opp en solid delegasjon med supportere med "oransje blod" på KFUM Arena, mens Profetene har ambisjoner om å vise en gang for alle at "sletta den er rød og hvit".

- Det er fantastisk å se KFUM-fargene rundt på Ekebergsletta denne uka. Endelig er hele Kåffa-familien samlet igjen, og torsdag oppfordrer jeg alle til å slenge turen innom a-kampen og sørge for at KFUM både synes og høres over hele Sletta, sier sjefsprofet Bosse.

Kampstart er kl. 18.00. For KFUM handler det om å følge opp den sterke borteseieren mot Grorud, med en ny trepoenger på hjemmebane.

- Vi håper dette kan bli en festkveld i Norway Cup-uka for store og små. Vi får besøk av OBOS-maskot Brasse, og vi håper på fullt opp med Kåffa-spillere. Det blir Kåffa-vimpler til alle barn og gratis Kåffa-skjerf til de 250 første barna som kommer på kamp, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg.

Kampen blåses i gang kl. 18.00. Billetter kjøper du her

insta-åsane.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: