Vi punkterer kampen på slutten og det er det viktigste!

Les hva Jørgen Isnes sa etter dagens hjemmeseier.

- Vi kommer godt ut av startblokkene i dag og setter standarden på det vi har blitt enig om. Synes vi blir litt sløve på noen områder etter 2-0, men allikevel drar vi opp noen store sjanser etter godt angrepsspill. Skulle gjerne hatt enda bedre kontroll, men vi punkterer kampen mot slutten og det er det viktigste.

I overgangen mellom september-oktober slet vi litt med poengfangsten. Det har heldigvis snudd.

- De tre siste kampene har vi 2-1-0 og 6-1 i målforskjell. Det er ikke dårlig form

To av de siste tre kampene har vi holdt nullen, og det kunne fort vært faktum i dag og.

- Fornøyd med at vi slipper til lite. Misfornøyd med at vi slipper inn goal som burde vært avverget gjennom god og bedre kommunikasjon, samt bedre orientering. Syntes uansett vi gir bort ballen for mye, når vi egentlig har både tid, plass og rom. Tilløpene til sjansene kunne vært unngått gjennom enda bedre kommunikasjon og noe mer årvåkenhet.

Angrepsspillet har vi også fått vist frem i de siste kampene. To kamper på rad med tre mål i nota er fint å ta med seg før siste serierunde.

- Fornøyd med at det skapes såpass mye gjennom godt angrepsspill og ikke minst individuell kvalitet. 60 mål minst i årets sesong sier vel sitt, oppi alt maset om at Kåffa mangler ditten og datten. 
 

Isnes er fornøyd med sesongen så langt, men presiserer at vi ikke er ferdige selv om vi er garantert en 3. eller 4. plass. 

- En fantastisk sesong til nå. Topp fire minst, i tidenes obossesong er enormt for en klubb som Kåffa. Men vi er ikke ferdig. Fordelen med tredje plass er en kamp mindre, samt kun hjemmebane.
 

Kan vi forsvare 3. plassen i siste serierunde? Vi møter tross alt laget som har vunnet ligaen Brann.

- Nå har vi vært gode på bortebane i år, så jeg bruker ikke veldig mye energi på akkurat det. Vi drar til Bergen for 3 poeng neste lørdag. Det er fullt mulig i en siste serierunde og i år har vært året hvor vi har bevist at vi hører hjemme helt der oppe. At Brann er ligaens klart beste lag, med det enorme trykket på stadion, gjør denne kampen enda kulere. Vi har alt å vinne i slike kamper.
 

Robin Rasch og Håkon Stavrum har vært i trening, men ikke kunnet starte kamper de siste ukene. Dodou måtte av med skade mot Stabæk og har ikke vært på banen siden. Jørgen Hammer gikk av banen etter 1. omgang mot Raufoss.

- Stavrum har vært 100 prosent den siste uka. Det har ikke Robin og Hammer vært. Vi testet Robin i dag og det ga oss positive resultater. Dodou kan rekke de siste kvalik-kampene, men da er vi veldig positiv.
 

-Uansett; Kåffa skal til Bergen for å vinne!

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter