«Vi nyter hvert eneste øyeblikk»

Trener Isnes har god tro på at Kåffa-toget skal ta seg én stasjon nærmere endestasjon Ullevaal.

Trener Isnes har gjennom sesongen beskrevet hans eget KFUM som et tog som tøffer ufortrødent videre til neste stasjon.

Etter en periode der det meste har gått på skinner, heter neste stopp Tromsdalen. Og igjen så skal det spilles på hjemmestasjonen KFUM Arena.

Lokfører Isnes har stor tro på at ikke cuptoget skal spore av i møte med laget fra nord.

- Vi er opptatt av å forsterke der vi har vært gode og så er det alltid noe å forbedre. Vi har brukt tiden til å restituere for noen, mens andre har kjørt litt hardere, sier Isnes.

Nye spillere inn
Selv om klubben og laget opplever større oppmerksomhet enn noen gang, ser KFUM-treneren en spillegruppe som har appetitt på mer.  

- Troppen er solid og det er godt å se at spillere som kommer inn i laget leverer. På den måten gjør det at gutta hele tiden holder seg på tæra. Alle har lyst å spille, men de skjønner også at vi har en tropp med gode fotballspillere. Det gjør at de er sultne. Vi nyter hvert eneste øyeblikk. Alt annet ville vært dumt, spør du meg.

KFUM møter et Tromsdalen-lag som står med to poeng og uten ligaseier etter 12 runder. I cupen har de derimot hatt mer å glede seg over, blant annet med den imponerende seieren mot Sarpsborg 08 for en uke siden. Siden KFUM slo TUIL på bortebane for noen uker siden, har klubben hentet fire nye spillere.

- Tre unge Viking-spiller og en tilbake fra lån. Dette er unge spillere som både er teknisk gode og som flytter beina bra. TUIL scorer en del mål og har også sluppet inn mye. De har mange gode ballspillere og prøver å utnytte det, sier Isnes.

Oslos ære
KFUM kan glede seg over en bred tropp der nesten alle er skadefrie.

- Onsdag tar vi ut det laget som vi tror har størst sjanse til å slå TUIL. Noen hensyn å ta, men ingen nye skader, sier Isnes.

Vi skal forsvare Oslos ære på banen, så håper jeg mange KFUM-supportere bidrar på tribunen.

— Trener Isnes
Kåffa er siste gjenværende Oslo-lag i cupen. Vi har aldri før spilt en 4. runde-kamp og nå har Isnes og co. Klare ambisjoner om å sette en ny klubbrekord.

- For oss dreier det seg om å skape gode opplevelser sammen. Det gjør det denne gang også. Mot HamKam trampet Kåffa-publikummet taktfast for første gang i min periode. La det fortsette. Det var en god opplevelse. Vi skal forsvare Oslos ære på banen, så håper jeg mange KFUM-supportere bidrar på tribunen, oppfordrer Isnes.

  • Fikk du med deg innslaget om Kåffa på Kveldsnytt mandag? Se innslaget her!
  • Onsdag morgen stiller Isnes på NRK Østlandssendingen (radio).
cup_tuil

 

Annonse fra Obos-ligaen: