- Vi må tilbake på vinnersporet

- Ingen i denne gjengen synes synd på seg sjæl, sier Johs. Søndag skal det kjempes for tre poeng mot Moss.

Det ble dessverre en frustrerende kamp i Fredrikstad sist. Planen var å bygge på seieren mot Kongsvinger med en ny trepoenger mot FFK.

Slik gikk det ikke all den tid gutta fra Plankebyen fikk det akkurat som de ville. Spikre igjen bak, og slå inn én spiker på en av de få sjansene de hadde i motsatt ende.

- Vi visste det ble tøft å bryte dem ned, men da de fikk det første målet, ble det bare enda vanskeligere. Utover i kampen er vi heller ikke flinke nok til å legge trykk på dem, og er for eksempel ikke flinke nok til å slå innlegg, sier Johs.

Tett og jevnt
Så langt denne sesongen har det alt i alt blitt for mange baklengs på dødballer og etter innlegg. Det har derfor vært et tydelig fokus på feltet de siste dagene.

- Vi forsvarte oss bra mot Kongsvinger, så vi vet vi kan. Vi er strenge med oss selv, evaluerer hardt, og er innstilt på å slå tilbake, sier KFUM-treneren.

Og søndag er det Moss som skal få unngjelde. Men at det blir easy match; aldri i livet. Ikke i denne ligaen.

- Her blir det tett og jevnt i alle kamper. Det har vi også sagt tidligere om OBOS-ligaen, men det er enda tydeligere i år. Det blir steintøft i denne ligaen i år. Nå leder for eksempel Sogndal og Åsane ligger sist, men personlig synes jeg Åsane var en tøffere motstander da vi møtte dem. 

Kom på kamp!
KFUM møtte Moss i treningskamp i vinter, i en kamp der vi var det klart beste laget. Det er likevel et ganske annet mosselag som stiller på Ekeberg søndag.

- Jeg tror det blir en ny kamp der vi må bryte ned et lag som ligger lavt med en femmer. For oss handler det uansett om å komme oss tilbake på vinnersporet, sier Johs.

Han er tydelig på at det er en offensiv gjeng med gutter som vil vise seg fra en bedre side, og som er fullstendig klar over at en ikke får noe gratis i OBOS-ligaen 2023.

- Jeg opplever at gutta er revansjelystne. De irriterer seg over de små detaljene som skiller oss fra tre poeng i flere kamper. Samtidig er det ingen som synes synd på seg sjæl. Vi erkjenner at vi ikke har vært gode nok i faser av kampen, sier Johs.

Han håper også å se at flere KFUM-kamerater tar plass på plastsetene rundt KFUM Arena kommende søndag kl. 17.00.

- Vi lover at vi skal selge oss dyrt, og jeg vet at det betyr mye for gutta at de har flest mulig Kåffa-folk i ryggen.

Billetter til kampen kjøper du her. Ta med deg folk og kom på kamp!

Annonse fra Obos-ligaen: