- Vi må hente fram mer råskap

Og trener Isnes advarer mot å tro at Kongsvinger er så mye enklere enn Sandefjord og Start.

180 minutter, pluss tillegg, er unnagjort av årets OBOS-liga. Vi har spilt mot to lag som kom fra Eliteserien, og står uten poeng.

Likevel er trener Isnes brukbart fornøyd med prestasjonene som er levert i Sandefjord og på KFUM Arena sist helg.

- Nå har jeg sett Start-kampen to ganger til. 1. omgang er ganske jevn, selv om Start leder med to til pause, etter pausen, mener jeg vi er ganske gode. Vi tar mer og mer over, trykker de skikkelig, og er flinke til å utnytte rommene som oppstår når kampen åpner seg, som i Sandefjord, sier Isnes.

Kampanalysen viser 60-40 possession til KFUM og vi vinner flest av duellene i kampen.

- Men, vi skaper for lite ut fra det overtaket vi har. Vi må vise mer råskap. Råskap i egen boks, og i motstanders boks, i tillegg til råskap i bevegelser foran ball og i bevegelser gjennom ledd, sier Isnes.

Neste utfordring er Kongsvinger på Gjemselund søndag.

- Det er viktig at vi ikke tror at dette blir noen enklere kamp enn de to vi har hatt. Alle kamper i OBOS-ligaen blir tette og jevne, det kommer jeg til å gjenta til det kjedsommelige, sier KFUM-treneren.

Resultatene så langt levner liten tvil om at han har rett: Av 15 OBOS-ligakamper er det fem uavgjort-kamper og åtte ettmålsseire.

- Vi møtte Kongsvinger i en treningskamp for noen uker siden. Dette blir helt sikkert en like tøff match som bortekampen mot Sandefjord. Kongsvinger ønsker å spille og ønsker å være seg selv, det vil vi også, sier Isnes.

Når det gjelder status i stallen, er det klart at Daniel er uaktuell også til denne matchen på grunn av sin kneskade. Juba har en vond ankel etter rek-kampen tidligere i uka, og er usikker.

På plussiden: Brix har ristet av seg smellen han fikk mot Start, og Dodou kom seg godt gjennom sine første 90 minutter for året.

- Vi gleder oss til en ny ligarunde, og håper mange KFUM-supportere tar turen til Gjemselund, sier Isnes.
 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter