- Vi liker oss på Intility

Isnes skulle gjerne spilt på Ekeberg, men Intility-statistikken er god. Også på plussiden: Tavakoli kan være aktuell igjen.

Det ble i dag kjent at vår kvalikkamp mot vinneren av Kongsvinger mot Sogndal først spilles 27. november. Med onsdagskamp var det ikke noe alternativ å spille på Ekeberg, dessverre.

Men - Isnes er mer enn klar for å skape nye gode opplevelser på Vålerengas hjemmearena.

- Vi er ubeseiret på Intility. Gutta liker seg der, selv om vi gjerne skulle ønske det kunne vært på vår egen hjemmebane. Men nå synes jeg folk må kle seg enda bedre enn sist og fylle opp i enda større grad. Vi var rett under tusen mot Sogndal, nå må vi klare flere, oppfordrer Isnes.

For Start, som er eventuell neste motstander, kan det være en fordel at deres utfordrer må spille bare noen dager før. På den annen side vil Start ha en lang periode uten tellende kamper.

- Det er nok en fordel for Start-laget at deres motstander kommer fra en midtukekamp, men onsdag-søndag skal gå greit hvis vi gjør jobben i den første kampen, sier Isnes.

Og det er det handler om nå. Gode treningsuker, muligens med en kamp i neste uke. På plussiden ved at kampen kommer senere enn først tenkt oppsatt, er at David Tavakoli vil kunne være aktuell igjen. Spissen skadet seg (fingerskade) på trening før seriekampen mot Kongsvinger.

- David tar gipsen nå om to dager, så gjelder det for han å komme i form og få mange nok gode økter, sier Isnes.

Tore fikk seg dessverre en skade i kragebeinet da han stupte fram i en duell med Sogndal-keeperen rett før pause i helga. ​​​

- Vi gjør alt for at han blir fort frisk, men vanlig diagnose her er 4-6 uker, sier Isnes. 

Ellers er både Aalmen og Fisnik ute for sesongen, mens Rahul har pådratt seg et brudd i tåa.

KVALIKPROGRAMMET:
KAMP 1: 23/11 kl. 18:00 Kongsvinger – Sogndal, Gjemselund
KAMP 2: 27/11 kl. 18:30 KFUM Oslo – Vinner kamp 1, Intilty Arena
KAMP 3: 1/12 kl. 15:00 Start – vinner kamp 2, Sør Arena
KAMP 4: 7/12 kl. 18:00 Vinner kamp 3 – Nr. 14 i Eliteserien
KAMP 5: 11/12 kl. 19:00 Nr. 14 i Eliteserien – vinner kamp 3
 

Annonse fra Obos-ligaen: