Vi inviterer til fest 16. mai

- Vi gleder oss veldig til å være del av fotballens festdag!

16. mai ble norsk fotballs festdag ved en tilfeldighet da en utsatt kamp mellom Rosenborg og Fredrikstad i 1981 ble flyttet til dagen før nasjonaldagen. Siden 17.000 tilskuere strømmet til Lerkendal for å se denne kampen, har denne dagen vært en merkedag i norsk fotball.

I år vil KFUM være vertskap for 16. mai-fest for første gang. Sist gang vi var i OBOS-ligaen vant vi 1-0 borte mot Bryne, men i år satser gutta på å sikre trepoenger på hjemmebane når Strømmen kommer på besøk.

- Vi gleder oss veldig til det. Nå virker det som om godværet er i anmarsj og dette blir en dag med fantastisk aktivitet på og rundt KFUM Arena, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg.

Akademiet er åpent til over kl. 16, fra kl. 17.30 er 50 lag i aksjon i mikroserien på gressfeltet bak Ekeberg kunstgress og så altså fra kl. 18.00 skal det spilles om OBOS-ligapoeng på KFUM Arena.

- Det blir gratis is til alle barn og gratis inngang til kamp for alle mikroserie-spillere, sier Stenberg.

Ellers blir det anledning til å være med på å kåre dagens Kåffa-spiller og du kan skrape deg til flotte premier på en egen skrapeloddkonkurranse.

Og husk å kjøpe kampbilletter på nett på forhånd. Det gjør inngangen for alle smidigere før kampstart. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: