- Vi har ambisjoner om å nå langt i cupen i år også

På veien mot Ullevaal blir det en solid omvei til Tromsø i 2. runde.

Vi håpet på et nytt Oslo-derby da NFF skulle sette opp 2. runde i NM. I stedet ble det noe overraskende en langtur til Tromsø. Også sist det ble spilt cup, i 2019, ble vi sendt ut på tur. Den gang møtte vi Nest-Sotra på bortebane.

Men på veien mot Ullevaal må vi forsere de hindrene vi får. Og denne gangen skal vi altså til Tromsø for å møte 2. divisjonsklubben Fløya.

- NFF har gjort sine vurderinger og måtte sende et lag til nord. Det ble oss denne gangen, sier trener Jørgen Isnes.

Han skulle gjerne sluppet langturen, men er nå i gang med forberedelsene til lørdagens kamp.

- Frigg-kampen viste at man må være skjerpet i 95 min. Vi slapp oss dessverre ned på tempo og intensitet, og da fikk et godt Frigg-lag kommet seg inn i kampen. Men her synes jeg vi viste styrke, når det først ble sånn. Vi svarte fort, og punkterte kampen litt senere. Målene vi scoret var av høy klasse og på ulike måter. Det var gledelig, sier Isnes.

- Så hva vet vi om Fløya?

- Fløya har startet svakt i ligaen, men slo Tromsdalen i første runde. De har gradvis blitt bedre i seriespillet, så det venter som alltid en tøff cupkamp. Men, vi har selvsagt fine muligheter til å ta oss videre her - og sørge for at vi har mer cupmoro å se fram til senere i sesongen. Vi har ambisjoner om å nå langt i cupen i år også, sier Isnes.

Enda bedre kontroll på Fløya vil han ha i morgen kveld.

- Laget spiller faktisk mot Vålerenga 2 på Ekeberg onsdag, så da får vi også sett de live, sier Isnes.

Cupkampen mellom Fløya og KFUM spilles lørdag kl. 16.00 på Fløya Arena.

LES OGSÅ:
Nunez klar for Kåffa

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter