- Vi gjennomfører en proff kamp på en vanskelig bane

ULLERN-KFUM 0-2 (0-0) Ullern-gutten Håkon Hoseth sendte oss i ledelsen før Robin Rasch punkterte kampen fra straffemerket. Dette sier Jørgen Isnes etter kamp:

- Det tok litt tid før gutta ble kjent med banen og romforholdene på en trang bane. I 1. omgang lå Ullern kompakt, noe som gjorde det vanskelig å åpne dem.

Vi gjorde noen endringer i pausen og sørget for at ballen ble sendt oftere inn i motstanderens boks. Vi visste at disse kampene er jevne lenge, og fokus var på å være tålmodige og stå hele løpet ut. 

I 2. omgang forsterket vi avslutningen av den første omgangen, og byttet inn Stavrum for mer duellkraft og power i angrep. Duellkraft og power fikk vi, og gutta gjennomfører en god 2. omgang når Ullern ser ut til å gå tom for krefter. Stavrum hadde et godt innhopp men han var ikke alene om å spille godt i 2. omgang. Vi var mer direkte og bruker færre touch i den andre omgangen. 

Et lyspunkt i dagens kamp er at Mathias Tønnessen får nok en cup-kamp fra start. Isnes roser den unge forsvarsspilleren:

- "Tønnessen får vist sine styrker i dag. En meget god kamp. Han vinner dueller og er fin i frispillingen både høyt og lavt i banen". 

Om Moussa som starter sin første kamp etter sykdom sier vår trener:

- "Det er viktig for Moussa å få minutter. Mot Sandnes ble det 30 minutter, og i dag får han en omgang. Vi må ta det gradvis med han, men Moussa kommer!"

3. runde spilles neste uke på Ekeberg med Sogndal som motstander. 

- "Det er godt å få en hjemmekamp mot en motstander som vi har hatt et godt tak på både borte og hjemme. I et voldsomt kampprogram var hjemmekamp det viktigste. Men det er så klart litt spesielt å møte Sogndal i cupen på torsdag, for så å møte de i serien på søndag. Begge kampene er hjemme på Ekeberg". 

Totalt sett er vår trener godt fornøyd med dagens seier. 

- "Vi gjennomfører en proff kamp, på en vanskelig bane, mot et godt PostNord-liga lag. Jeg er meget fornøyd med måten vi håndterer dette utover i kampen. Jeg kan ikke huske noen bananskall for oss i cupen, dette sier noe om hvor høyt vi prioriterer den. Det sier også noe om mentaliteten som er i gruppa vår". 

Neste kamp for gutta er borte mot Ranheim mandag 27. juni kl 18.

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: