- Vi går offensivt til verks

Trener Isnes har fordøyd de gode resultatene før sommeren, og ser nå fram til å komme i gang med kamper igjen.

Etter en kort ferie har a-laget nå trent en uke. Treningskampen mot Bærum bekreftet at det er gjort en solid jobb i ferien - og at det er en gjeng som er klare til å få besøk av serieleder Aalesund på søndag.

- Når vi ser oss tilbake har stabiliteten i prestasjonene vært veldig gode. Vi scorer mye mål og vi har blitt et veldig godt hjemmelag med 5-0-1 og 15-4 i målforskjell, sier Isnes.

Han mener alt i og rundt laget har tatt et nytt steg og holder et høyt nivå.

-  Ta borteturene våre for eksempel. Her er det grunn til å takke manager Guttorm Lende spesielt for hvor proft det har blitt når vi drar på reise. Mat og reise kommer ofte på terningkast 6 takket være manageren, sier Isnes.

Selv om tabellsituasjonen er lys, er ikke målsetningen endret.

- Målet er fortsatt det samme. Klubbens målsetting er å beholde plassen, og da gjelder det å hente nok poeng før vi begynner å se på alt annet. Men, vi ønsker selvfølgelig å bli der vi ligger, og da handler det om å gripe anledningen når vi får to topplag på besøk de neste par ukene. Vi skal gå offensivt til verks, og har jobbet godt de siste dagene. Det ser lyst ut, sier Isnes og håper KFUM-supportere finner veien til KFUM Arena utover høsten.

Møt opp til kampene:

julikamper_fb_ny

 

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter