- Vi går alltid for seier

Isnes før Oslo-derbyet mot Grorud.

I morgen er det Grorud som kommer på besøk på Ekeberg. Sist lagene møttes vant Grorud 3 – 0, i en skuffende kamp for KFUM. Oppgjøret er det eneste Oslo-derbyet i ligaen og er en av de heteste kampene dette året. 

- Vi er alltid revansjesugende mot lag vi har tapt mot, men det er selvfølgelig litt ekstra spesielt mot Grorud, forteller hovedtrener Jørgen Isnes og legger til:

- Det er tabellnaboer og et oppgjør om å være nest best i byen, så vi står klare i morgen!

Gode forsterkninger
Kåffa har hentet inn tre nye forsterkninger på tampen av overgangsvinduet. Bilal Njie har kommet inn fra Eliteserieklubben Odd, Keivan Ghaedamini har kommet inn fra Skeid og i tillegg har klubben forsterket trenerteamet med en ny assistenttrener i Johannes Moesgaard

- Vi har hentet inn begge spillerne fordi vi mener de har noe å tilføre laget. Keivan kan spille på begge sider i backfireren, mens Bilal har gjennombruddskraften og råskapen i bevegelser, for å kunne sette motstanderen på større prøver, forteller Isnes. 

Alle tre har trent med laget hver dag siden de kom til klubben og har kommet seg godt til rette. 

- Denne uken synes jeg har vært en veldig god treningsuke og det ser ut som gutta tar konkurransesituasjonen på alvor, forteller hovedtreneren. 

Han legger til at det gjør noe med en spillergruppe å få inn friskt og nytt blod, og at det er veldig fint å få inn Johannes inn i trenerteamet. 

God form
Kåffa kommer fra to gode kamper, hvor de har tatt med seg tre poeng i begge oppgjørende. Nå møter de byrival Grorud og er klar for å fortsette den gode rekken. 

- Vi må forsterke mye av det som har vært bra også må vi produsere flere målsjanser og bli giftigere i siste tredjedel, forteller Isnes. 

Hovedtreneren forteller at de er godt forberedt på hva Grorud kan komme med og har troen på at det skal føre til tre poeng. 

- Det vil være to lag som tar litt hensyn til hverandre, men du vil nok se et aggressivt og godt Kåffa-lag som varierer spillet sitt, som gjør det uforutsigbart for Grorud, forteller Isnes.  

Kåffa har hatt problemer både offensivt og defensivt denne sesongen, men har virkelig klart å få orden si sakene mot Sandnes Ulf og Kongsvinger nå sist. 

- Ser man rent statistisk på det så ligger vi ganske likt som i fjor i antall sjanser imot og vi har også slippet inn færre mål enn i fjor, men vi har mer å gå på i det offensive, forteller hovedtreneren og legger til:

- Vi har scoret mye mindre enn i fjor, men vi har også sluppet inn mindre enn på samme tid som i forrige sesong.

Går alltid for seier
Det var en offensiv Jørgen Isnes som fortalte oss hvordan han tror morgensdagens kamp vil utspille seg: 

- Det blir to lag som vil føle litt på hverandre og jeg tror vi kommer til å ha en del bal, men jeg tror det vil bli ganske jevnt i possessionspillet. Jeg tror også det vil bli viktig å være det laget som scorer først. 

Han legger til at han ser svakheter i Grorud sitt lag, som han er klar for å utnytte når de kommer på besøk på Ekeberg. 

- Vi går alltid for seier og nå er vi inne i en god steam. Gutta virker å være veldig tro mot det vi holder på med, og det som gjelder nå er å skaffe seg flest mulig trepoengere, forteller Isnes.

LES OGSÅ:
Rasch på rundens lag
Tre poeng på Gjemselund
Moula-mål fikset seier

Annonse fra Obos-ligaen: