- Vi får et heldig poeng

Isnes var lite fornøyd med prestasjonen i kveld, selv om vi var minutter unna tre poeng.

KFUM-SANDNES ULF 1-1 (0-0). Trener Jørgen Isnes er den første til å innrømme at full poengpott i kveldens kamp hadde vært overbetalt for dagens arbeidsøkt. 

- Men det skjer jo av og til i fotball. Noen ganger får man mindre enn fortjent, andre ganger mer enn fortjent. I dag er det bare å være ærlige å si at vi får et heldig poeng, tross alt, sier Isnes.

Og disse ordene kommer til tross for at vi hadde seieren på gaffelen da kampen gikk inn i sine sluttminutter.

- Det er ingen god kamp fra vår side. Første omgang blir jevn og sjansefattig, der begge lag egentlig venter litt på at noe skal skje. Vi har for dårlig tempo i det vi gjør og har ikke nok aksjoner inn i boksen, og bør ha flere bakromstrusler når de er i ubalanse, sier Isnes.

Dette var også tema i pausepraten, men da dommeren blåste for de siste 45 var det gjestene som festet grepet om kampen og spilte seg til de største sjansene.

- Vi flytter beina for dårlig og henger ikke med, mener Isnes.

Så tar vi likevel ledelsen - mot spillets gang. Innbytter Tavakoli nikker et innlegg fra Keivan i nettet i det som er en av svært få KFUM-sjanser i kampen. 

- Etter det har vi noen gode overgangsmuligheter som vi ikke er skarpe nok til å utnytte, og så glipper vi i stedet bakover helt på slutten. Det er selvsagt irriterende at vi ikke klarer å stå imot, men vi skal faktisk være glad vi får med oss noe fra denne kampen i det hele tatt, sier Isnes.

Ull/Kisa neste. 

- Nå får vi seks dager, og de skal vi bruke godt sammen, avslutter Isnes.

Les mer:
Seieren glapp på tampen


 

Annonse fra Obos-ligaen: