- Vi er alle skuffa

Ledet to ganger, men tapte til slutt i Sogndal.

SOGNDAL-KFUM 4-2 (0-1). KFUM kom til Sogndal for å ta med seg en ny trepoenger, og lenge så det så bra ut.

Først fikk vi en kanonstart ved - ja, selvfølgelig - Lars Olden Larsen. OBOS-ligaens toppscorer kom etter de andre til Vestlandet på grunn av eksamensavvikling, men vår nr. 26 kom sent - og godt.

Olden satte fart og banket til fra distanse før matchuret viste seks minutter. Godt oppe i vinkelen.

- Jeg bare må fyre av når jeg får muligheten der. Det flyter om dagen, ser det ut til, sa Larsen til Eurosport i pausen.

Så gjorde Sogndal noen endringer og fikk raskt uttelling i den andre omgangen. Ole Martin Rindarøy tok sjansen fra distanse, Knut var på ballen, men fikk dessverre bare slått ballen opp i motsatt kryss og inn i mål.

Det skulle likevel ikke gå lenge før Olden svarte igjen. Hans sjuende ligascoring for året ble nikket i mål på et overlegg fra Basit som gikk via en Sogndal-spiller.

Omtrent halvveis i den andre omgangen utliknet Sogndal igjen på et overlegg etter at Brix i forkant er uheldig og sklir.

Nær nr. 3
På 2-2 fikk vi bedre kontroll på kampen, og gikk for alle tre poengene.

Og vi var også nære å være laget som scoret først sitt tredje for dagen - blant annet ved Olden på en heading. I stedet fikk hjemmelaget satt inn sitt tredje like før slutt og la på til 4-2 på overtid. 

- Jeg synes vi har en middels dag, og det er kanskje fortjent at Sogndal vinner. Allikevel leder vi to ganger og burde dermed hatt med oss poeng. Tidspunktet og måten det tredje målet kommer på er dritkjedelig. Før dette har vi et par store sjanser, oppsummerer Isnes.

Jeg synes vi har en middels dag, og det er kanskje fortjent at Sogndal vinner.

— Jørgen Isnes
- Jeg er fornøyd med starten på kampen og at vi tar initiativet. Vi har god kontroll i 1.omgang, selv om vi sprekker for ofte opp i presspillet vårt, men Sogndal utnytter det ikke godt nok. Sogndal presser på ved 0-1 og 1-2, men på 2-2 tar vi over og har god kontroll igjen.

Strømmen neste
Det var en skuffet Kåffa-gjeng som steg ombord i bussen i Sogndal etter kampslutt. Skuffelse over å ikke ta med seg poeng hjem fra det som i mange år har vært en toppklubb i Norge, på det som slett ikke er noen maks-dag, sier en hel del om at KFUM har tatt et nytt nivå.

- Vi er alle skuffa. På en middels dag er vi utrolig nære poeng. Denne kampen viser helt klart at vi har noe å gjøre i denne ligaen, sier Isnes.

Robin måtte hviles på grunn av smellen han fikk forrige helg, og Fisnik var heller ikke helt matchklar.

Nå er det bare å glede seg til Strømmen kommer på besøk 16. mai. Da skal Isnes og co. jakte tre poeng igjen, med mye KFUM-folk på tribunen.


Annonse fra Obos-ligaen: