- Vi elsker disse kveldene

Er du glad i Kåffa, er det bare å finne veien til Intility tirsdag. - Jeg håper folk kjenner sin besøkelsestid, sier Isnes før nok en kvalikaften.

Tirsdag klokka 18.00 er det dekket for ny kvalikfest på Intility. Vi KFUM-kamerater har blitt skjemt bort med både søt og sur kvalikdessert etter seriespill de siste årene:

  • 2018: Vi tok oss tilbake til OBOS etter et ellevilt comeback mot Åsane.
  • 2019: Rett fra opprykk tok vi oss inn i kvalik. Kongsvinger ble sendt ut, men vi røk mot Start i runden etter.
  • 2021: Ut med Sogndal og FFK på dramatisk vis, før vi selv tapte straffekonk mot Jerv.
  • 2022: Vi står der igjen. Og igjen mot Kongsvinger, på Intility.

- Vi elsker disse kveldene, sier Jørgen Isnes.

I tillegg til å jobbe knallhardt på feltet de siste dagene har han kastet blikk på noen av bildene fra 2019-kampen mot KIL.

- Det varmer å se bildene fra 2019 mot Kongsvinger. Jeg håper folk kjenner sin besøkelsestid og hjelper Bosse med både hopping og sang, understreker Isnes.

Mange å velge blant
Kongsvinger kom opp til OBOS igjen før årets sesong, og har tatt seg til kvalikspill gjennom en fantastisk høstsesong. Isnes har latt seg imponere av det rødtrøyene har fått til den siste tiden, og forventer en meget tøff og tett kamp mot gjengen fra Innlandet.

- Vi har en inngang til denne kampen som alle andre kamper vi spiller. Hovedfokus på arbeidsoppgaver og hvor vi kan vinne kampen. Disse oppgjørene er ofte veldig tette, så vi har sett på litt ulike scenarioer. Vi fikk en kraftig referansesjekk i Bergen, men har brukt det til videre arbeid, sier KFUM-sjefen.

Her gjelder det å makse dagen for å ta seg videre, og det vet jeg gutta har i seg.

— Jørgen Isnes
På plussiden etter en lang sesong er det at de aller fleste er tilgjengelige og klare for å bidra.

- Vi har hatt litt småtteri denne uka, men de to siste dagene var vi jammen meg 23 mann på trening. Dessverre ser det nå ut at Dodou og Emil mest sannsynlig må jobbe seg inn i 2023.

Små marginer
Selv har Isnes opparbeidet seg bra med kvalikerfaring de siste årene. Også mange av gutta har vært med på dette før.

- Når man spiller så sent på året, med så mange treninger og kamper i hodet og bein, er det ofte det en gjør utenfor treninger og kamper som fort kan vippe det til en liten fordel. I fjor skvisa gutta ut det meste av den sure sitronen på slutten. Da fikk vi erfare at det er fryktelig små marginer. Her gjelder det å makse dagen for å ta seg videre, og det vet jeg gutta har i seg, sier Isnes.

KIL må klare seg uten sin spissveteran Adam Güven som måtte ut med skade i Sandnes-kampen sist.

- Kongsvinger har som alle andre lag noen ute. Det har vi og. Synd for Güven, men vi bruker veldig lite energi og fokus på akkurat det. Kongsvinger har en stor og sterk stall de også, sier Isnes.

Som har klart for seg hva det handler om tirsdag kveld:

- Det gjelder å være varm om hjertet i alt det du foretar deg, men kald nok i hodet.

Billettinfo
Billetter til kampen 8. november KJØPER DU HER. Vår samarbeidspartner OBOS spanderer gratis inngang på alle barn under 16 år som stiller i Kåffa-drakt på kamp! 

På Intility åpner vi opp den ene langsiden for Kåffa-supportere (felt 303-306), mens bortesupportere kjøper billetter på felt 201/202 bak det ene målet. Ordinære sesongkort gjelder ikke for kvalikkampen, og sesongkortinnehavere må derfor kjøpe billett via nettsidene våre.

Annonse fra Obos-ligaen: