- Vi ble for veike

KFUM hadde sine muligheter i første omgang og sto imot i 75 minutter, men det siste kvarteret raknet det på Briskeby.

HAMKAM-KFUM 3-0 (0-0). Årets tøffeste utfordring sto for døren da KFUM la turen innom den suverene serielederen i ettermiddag.

Arrangøren hadde markedsført oppgjøret som KAMERATKAMPEN, men Isnes og co. regnet ikke med å få noe som helst gratis fra kameratene i grønt og hvitt.

Likevel holdt vi lenge stand mot opprykksjagende hedmarkinger.

- Vi treffer bra i første omgang. Vi lykkes med å ta bort mye av styrkene til HamKam i store perioder, selv om de får noen store sjanser. Vi har også to store sjanser i den omgangen. Etter pausen kommer vi skjevt ut, og får aldri ro over eget spill og HamKam trykker på. Vi kommer oss aldri ut og HamKam kommer i bølger både gjennom dødballer og i korridor, sier Isnes.

Og da tilreisende profeter så smått begynte å øyne poeng kom målet som gjorde det vanskelig. For i det 78. minutt presenterte ligaens formspiller seg. Kristian Eriksen dunket inn 1-0.

- Etter 1-0 rakner det fullstendig. Målene kommer etter altfor passivt forsvarsspill, noe som ikke var symptomatisk for de foregående 75 minuttene. I dag ble vi for dårlig med ball utover i kampen og Ham-Kam fikk styre den andre omgangen gjennom deres styrker, sier Isnes.

Til slutt taper KFUM kampen fullt fortjent.

- Det er nok på mange måter en klassisk HamKam-kamp. De skrur opp et gir i andre omgang, og da blir vi veike og svake. Det var mest skuffende. Måten vi responderer på etter 1-0, var det som irriterte meg mest. Da gikk siste lufta ut av ballongen, sier Isnes.

Nå starter planlegging av neste utfordringen: Bryne hjemme på Ekeberg på onsdag.

- Gutta fikk klar beskjed om å tenke hvile, søvn og se frem til Bryne-kampen, sier Isnes.

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter