Velkommen Sondre!

Etter å ha imponert for Follo i Norsk Tipping Ligaen er Sondre Spieler Halvorsen (19) klar for KFUM-kameratene.

Angrepsspilleren har imponert på et godt Follo lag og har notert seg for 19 mål på 33 kamper. Nå er han klar for nye utfordringer på Ekebergsletta!

Daniel Fredheim Holm beskriver en ung spiller som passer godt inn i vårt system.

- Vi har fulgt han en god stund. Han har gjort det bra for Follo, spesielt de to siste årene. En veldig bra relasjonsspiller, direkte i spillet sånn som vi liker det, også har han bra med målpoeng også i tredjedivisjon. Det gjør at det blir veldig interessant. Han er en kantspiller, men han kan spille i alle de tre posisjonene der oppe (i angrep). 

Etter at både Petter "Nosa" Dahl og Thomas Klemetsen Jakobsen forlot klubben i sommer så man behovet for en ny mann inn i angrepsrekka. 

- Vi følte vi var en short i angrepsrekka. Da ble dette helt perfekt. 

Daniel gir også god grunn til å følge med i Kåffa sine kanaler fremover!

- Vi jobber med å få inn noen flere dette vinduet, men det kommer helt an på om man finner riktig "case". Vi jobber for det.

Avslutningsvis ønsker Daniel å takke Follo for godt samarbeid. Vi er imponert over jobben som gjøres noe som kommer tydelig frem ettersom vi har hentet både Sondre og hans gamle lagkamerat Jonas Hjorth fra klubben i år.

I skrivende stund er det litt usikkert om Sondre er med i troppen som skal møte Åsane på KFUM-Arena i morgen. Vi gleder oss uansett til å se den unge angrepsspilleren i KFUM-drakt ganske snart!

Sjekk Facebook eller Instagram for intervju med vår nye spiller!

Annonse fra Eliteserien:

Flere nyheter