- Utrolig stolt av gutta

KFUM tar ferie på 5. plass i OBOS-ligaen etter 3-0 mot Skeid.

KFUM-SKEID 3-0 (1-0). Det smaker alltid godt å runde av et arbeidssemester på en god måte, med ryddig pult.

Tre mål framover og "clean desk" i andre enden gjorde kveldens Oslo-derby mot Skeid ganske så perfekt.

At det skulle ende med det som framstår som en komfortabel 3-0-seier var slett ikke opplagt om du spurte publikum etter en halvtimes spill. For fram til da var det Skeid som var nærmest scoring.

- Vi visste det ville bølge en del i starten, og ga Skeid altfor mange gunstige kontringer i den første omgangen. Da gjelder det å holde tett og ha litt flyt. Der var forskjellen i den første omgangen. Det er symptomatisk for et lag som sliter og et lag i flyt. Vi er noe heldige som leder ved pause, innrømmer Isnes.

Det ble tatt grep - i pausen og utover i omgangen da det ble gjort en del bytter som viste seg å punktere kampen.

- I andre omgangen legger vi vingbackene lavere i banen og vi får dratt de mer ut og gått mer inn bak. Da får vi etter hvert rom både her og der. Vi valgte å bytte ut noen til denne kampen på grunn av kropper og program, og visste de kunne være gamechangere, som veldig mange andre har vært til nå. Det er gledelig å se den bredden vi har i troppen, sier Isnes.

Ni kamper er unnagjort av ligaen. Nå venter litt ferie. Kåffa-treneren er fornøyd med mye av det hans gutter har vist så langt i sesongen.

- Vi har vært bra utover i kampene, stått kampene godt og dominert i banespillet i veldig mange av dem. Samtidig har vi etter hvert blitt solide bakover og det forplanter seg til det offensive spillet. Vi er sterke på bortebane til nå, det er også gledelig. At vi har de poengene vi har og sett ut som vi har gjort, med de utfordringene vi har hatt i forhold til skader, gjør meg veldig glad. I dag er jeg utrolig stolt av hvordan vi snur kampbildet, sier Isnes.

Nå venter det noen feriedager før det skal preppes for neste del av sesongen. Neste kamp spilles borte mot Sandnes Ulf 20. juni.

_P8A7083.jpeg


 

Annonse fra Obos-ligaen: