Uavgjort mot Eliteserie-motstand!

Vi leverer nærmest en perfekt defensiv kamp! Det var gledelig etter å ha sluppet inn flere mål mot lag fra samme nivå tidligere i år.

Odd - KFUM 0-0 (0-0) Dette sier Jørgen Isnes etter dagens treningskamp mot Odd:

Først og fremst gjennomfører vi en veldig god første omgang, en voksen opptreden. Før kamp ønsket vi å bevise at vi kan hamle opp med et Eliteserielag, det klarte vi. Vi var solide bakover, i tillegg til at vi skaper noen sjanser selv.

I 2. omgang blir vi til tider litt for åpne, de får spilt seg inn mellom oss, i tillegg til å sette trykk på oss. Utover i omgangen får vi justert dette, og når hjemmelaget ikke setter sine sjanser skaper vi to store selv. På tampen av kampen har vi en enorm sjanse ved Håkon Stavrum. Han treffer innsiden av stolpen, før ballen blir klarert på målstreken!

Isnes er ekstra fornøyd med den defensive innsatsen med korte avstander, bra intensitet og oppfordrende spill. Dette var spesielt gledelig ettersom vi har sluppet inn en del mål i kampene mot Eliteserie-motstand tidligere i år. Mot Sarpsborg tapte vi 5-2, vi tapte 0-5 mot Viking, og mot Vålerenga tapte vi 4-2.

Det er verdt å merke seg at flere junior-spillere fikk minutter i dagens kamp. Mathias Tønnessen spilte 30 minutter, og Isnes var meget fornøyd med hans innsats. Noah Jacobsen og Kristian Aarstad får 15 minutter på slutten, og får med seg nødvendig erfaring med å spille mot topp motstand. Det er også god læring for disse gutta å ri inn en smultring på slutten av kampen.

Vi hadde også med en prøvespiller, Ismail som har trent med laget denne uka. Han får spille 30 minutter i dag, hvor man kan se litt av hva som bor i han selv om det er vanskelig for han å prege kampen slik som kampbildet blir med så mange bytter.

Kort oppsummert er vi godt fornøyd med dagens gjennomføring. Vi er vanskelige å bryte ned, i tillegg til at vi skaper litt offensivt. Dette var et steg i riktig retning mot et lag fra ett nivå høyere!

Neste kamp er borte mot Sandnes Ulf, før vi møter Ullern borte i cupens 2. runde.