- Uavgjort får være greit i dag

Tavakoli fikset poeng i debuten.

NOTODDEN-KFUM 1-1 (1-0). Trener Isnes varslet før kampen at det ventet en motstander som er vanskelig å bryte ned.

Det ble ikke noe enklere ved at Notodden tok ledelsen etter et enkelt balltap da det var spilt 20 minutter. Hjemmelaget kunne da legge seg godt tilbake med mange mann og satse på kontringer.

KFUM forsøkte å bryte gjennom. Hadde mye ball, men klarte ikke å skape nok sjanser. Gjestene måtte vente helt til det var spilt 80 minutter før ballen lå i nota. Stian slo på tvers og ved bakerste stolpe dukket David Tavokoli opp og scoret sitt første i KFUM-drakt.

- Vi visste at vi møtte et tight Notodden-lag og som ville kontre på oss. Sånn kommer deres 1-0. Et enkelt balltap og rett igjennom dessverre. Jeg synes det blir for store avstander både defensivt og offensivt. Vi flytter ikke beina tidlig nok og Notodden får etablert mer spill på oss enn ønskelig. Allikevel har vi noen store sjanser blant annet etter dødball, sier Isnes.

Han fikk uttelling på spillerbyttet som ble gjort i pausen. Tavakoli ble satt inn som midtspiss.

- Vi ønsket å komme mer rundt på sidene. Det gjør vi godt i perioder. 1-1 er et resultat av nettopp dette.

Kåffa trykket på for å​ få målet som ville sikret den første borteseieren siden Tromsdalen 25. mai, men det kom aldri selv om vi var nære på i sluttminuttene. Det hører med til historien at også Notodden hadde sine muligheter etter kontringer.

- ​​1-1 etter å ha kommet under får være greit i dag. Notodden jobbet hardt og var aggressive på våre spillere og de kastet seg inn i det som var. Det ble en tøff kamp sånn sett.

Selv om han veldig gjerne skulle hatt en trepoenger på bortebane, er han svært fornøyd med rekka 3-4-0 på de syv siste i OBOS-ligaen.

- Det tar vi selvfølgelig med oss, sier Isnes.

Nå er det kampfri fram til søndag 15. september da Skeid kommer på besøk.

- Vi trener frem til fredag og tar fri kommende helg. Så blir det tøffe treninger inn mot en spennende periode med fem kamper på to uker.

Alle foto: Guttorm Lende