- Tror på like god sesong i 2020

Mer jubel rundt a-lag og akademi: Mansour blir med videre.

I ettermiddag fikk trener Jørgen Isnes innfridd enda et juleønske: Mansour Gueye signerte ny avtale med KFUM-kameratene.

Den nye avtalen binder forsvarsspilleren, som fyller 26 år 1. januar, til klubben ut 2021. Mansour kom til KFUM fra Strømmen i fjor sommer. 

- Jeg angrer ikke ett sekund på det valget jeg tok for ett og halv år siden. Vi har hatt en fantastisk sesong i år, men jeg er ikke noe overrasket over det vi har levert. Vi har mange gode spillere som kunne ha spilt på høyere nivå. Og så har vi ett utrolig godt trenerteam som stadig pusher oss, og det liker jeg, sier den høyreiste stopperen (189 cm) og legger til:

- Jeg har trua på en like god sesong neste år også, om vi klarer å legge ned en like god innsats og vilje på trening i pre-season - for det er der det starter

Også Mansour har blitt en profil og et forbilde for mange barn i klubben. En rolle som han kjenner forplikter og motiverer: 

- Det er veldig moro å trene barna på akademiet. Det forventes mye fra de, og de ser på oss som store forbilder, og det er ekstremt mye motvivasjon og ikke minst glede ved det, sier han.

På grunn av skader hadde ikke Mansour en optimal oppkjøring til 2019-sesongen. Utover i sesongen, og ikke minst på tampen, ble han imidlertid en sentral brikke i et KFUM-lag som snørte igjen bak.

- Mansour er en ledertype, kontant i duellspillet og han spilte noen veldig gode kamper på slutten av sesongen. Han var dessverre skadet gjennom vinteren, men nå håper vi å ha han med gjennom vinteren 2020 skadefri, sier Isnes.

Han skryter samtidig veldig av den typen Mansour er utenfor banen:

- Han har gjort et veldig godt inntrykk i klubben etter at han kom fra Strømmen. Det gjelder både på og utenfor banen. Sånne folk og spillere vil vi ha med videre.

Mansour er Oslo-gutt og har tidligere spilt for Oslo City og Skeid.

0N7A0787

MANSOUR GUEYE

  • Født: 1. januar 1994

  • Posisjon: Midtstopper

  • Tidligere klubber: Oslo City, Skeid, Strømmen

  • Kamper for KFUM: 32

  • Mål for KFUM: 2

  • Aktuell: Signert avtale med KFUM som strekker seg ut 2021-sesongen

Annonse fra Obos-ligaen: